Poszukuję polskiego oprogramowania do motorolo MPx200

• 4 Odpowiedzi
  • 929 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Kwiecień 25, 2005, 07:44:38 »
Czy ktoś wie jak można ściągnąć polskie oprogramowanie do motoroli MPx200?? Kupiłam ją na allegro i teraz chcę ją sprzedać, ale nie bardzo mogę bo wszystko jest w języku angielskim... Szczerze mówiąc mi to nie przeszkadza, ale komukolwiek ją proponuję, nie zna języka:/ I tu tkwi mój problem ze sprzedażą... Proszę jeśli wiecie coś na ten temat to pomóżcie mi.... POzdrawiam gorąco:)

« Odpowiedź #1 dnia: Kwiecień 25, 2005, 14:37:51 »
NIE MA I NIE BEDZIE..polskiej lokalizacji do tego apratu..jest on przestarzaly (wiem bo mam;) ) i oficjalnie microsoft tego juz napewno nie zrobi..byc moze ktos kiedys zrobi polska nakladke ale byly juz proby i narazie nic na to nie wskazuje..hmm ale na allegro te telefony sie sprzedaja wiec chyba przesadzasz troche z tym jezykiem bo aparaty znajduja nabywcow..jest jeszcze druga sprawa (to moje prywatne zdanie)..w dzisiejszych czasach brak elementarnej znajomosci tego jezyka (do obslugi telefonu naprawde wystarczy minimum) jest pewna forma analfabetyzmu i zakup telefonu przez osobe ktora nie poradzi sobie z menu po angielsku bedzie zrobieniem jej krzywdy;) bo obsluga aparatu mimo ze dosc intuicyjna wymaga pewnej minimalnej kultury technicznej (jak mowie to moje prywatne zdanie i mam nadzieje ze nie obrazam nikogo a jesli tak to z gory przepraszam)

natomiast jesli chodzi o ten nieszczesny nasz jezyk ojczysty to karen notebook oferujac ten aparat dolacza polska instrukcje obslugi..niestety w formie papierowej i nie moge ci jej dostarczyc..ale jesli jest na papierze to byc moze jest tez gdzies w sieci pdf

tak czy owak zycze powodzenia:) (tez bym sprzedal ale za 500zl nic sie nie da kupic sensownego a nie moge co pol roku dokladac 500zl do nowego aparatu:()

*

Offline sajlent

• Redaktor
  • 3714
  • Sprzęt: Mate 20 Pro
« Odpowiedź #2 dnia: Kwiecień 25, 2005, 15:16:03 »
Ja dostalem w Karen instrukcje na cd-r w pdf'ie wiec jak ktos chce to moge podeslac (8,2MB).

Pozdrawiam

« Odpowiedź #3 dnia: Maj 28, 2005, 11:29:18 »
podeslij na n3m3c @ o2. pl bede wdzieczny zlacz maila bo nie wyswietla @ jak jest zlaczone.

*

Offline kanczug

• 19211
    • http://www.pdaclub.pl
« Odpowiedź #4 dnia: Maj 28, 2005, 14:26:56 »
To jest celowe ze nie wyswielta @... dzieki temu Twoj adres jest chroniony przed botami wyszukujacymi adresy. :))