POMOCY!! ekran powitalny w mpx200 i nic pozatym...

• 3 Odpowiedzi
  • 723 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Wrzesień 24, 2005, 16:53:50 »
pomocy!! mam problem. zainstalowałem sobie gierkę, po czym chciałem ją usunąć przez active sync. po usunięciu niechcący kliknęło mi się usuwanie motorola photo album. podczas usuwwania zresetowałem kompa(debil:/). następnie z kompa usunąłem te pliki *.cab tej gierki. wyskoczył komunikat, ze usunięcie moze zakłócic pracę innych programów(czy coś w tym stylu). i po włączeniu telefonu pojawia się kwiatek i HELLOMOTO i nic więcej!! nawet nie mozna wyłączyc tela bez wyciągania baterii:( pomocy!!!!!!!!

*

Offline PWSys

• *
  • 77
« Odpowiedź #1 dnia: Wrzesień 24, 2005, 18:33:57 »
hard reset chyba pomoże.

a tak zapytam z ciekawości, miałeś odblokowaną blokadę MS??
mojemu koledze po zainstalowaniu softu (bez certyfikatu MS) na  telefon bez zdiętej blokady MS zablokowało go po ponowym wyłączeniu. pomógł dopiero twardy reset

aha i jeszcze jedno jak w jakiś sposób udałoby ci się podpiąć fona do kompa tak że active sync by się z nim zaprzyjaźnił i mógłbyś przeglądać pamięć fona to spróbuj wejść do pamięci telefonu (storage, nie na karte) do katalogu Windows potem do StartUp i wywal skrót który odpala photo album.

« Odpowiedź #2 dnia: Wrzesień 25, 2005, 11:28:16 »
hmm... po podłączeniu tela do kompa go nie wykrywa... tzn. active sync ma status NIEPODLĄCZONY...  a tak na marginesie to cóż to takiego tA BLOKADA? :) acha, i jeszcze jedno, żeby zrobić twardy reset, trzeba wyłączyć tel. przyciskiem, a ja nawet tego nie moge zrobic, bo zeby wyłączyć ten ekran Hellomoto muszę baterie wyciągać... Tragedia:(

*

Offline PWSys

• *
  • 77
« Odpowiedź #3 dnia: Wrzesień 25, 2005, 12:43:22 »
zapraszam do wykorzystania opcji szukaj, to juz było.
i jedna i druga sprawa.