Płyta z opragramowaniem do Mpx220

• 3 Odpowiedzi
  • 1927 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

DawidMisiak

« dnia: Sierpień 17, 2006, 00:40:39 »
Właśnie otrzymałem z serwisu Mpx220 w zamian za uszkodzonego Mpx200. Nie dostałem jednak płyty CD z oprogramowaniem. Czy może mi ktoś powiedzieć co dokładnie się na niej znajduje? Ewentualnie czy mógłby mi ktoś przesłać kopię tej CD?

Druga sprawa to czy ma ktoś działającego ROMa z polską wersją językową do Mpx220? Przeszukałem forum, ale nigdzie nie ma linka do ściągnięcia.

*

Offline horde

• 2638
  • Sprzęt: Lg 2x, SGS3
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpień 17, 2006, 22:21:33 »
Na plytce z tego co pamietam znajduje sie Outlook plus licencja dla niego i dodatki typu program do mms, zarzadzania procesami itp.
Niestety nie posiadam juz MPx220 i nie moge Tobie pomoc.
Odnosnie informacji na temat polskiego ROM poszukaj tutaj:
http://www.matrax.net/forum/

« Odpowiedź #2 dnia: Grudzień 22, 2006, 21:58:42 »
Witam
Chciałbym odnowić temat. Dokładnie jestem w takiej sytuacji jak zakładający wątek. Mnie jednak interesuje konkretna rzecz z płytki. Dokładniej sterownik do modemu USB pozwalający wykorzystać motkę jako modem GPRS Jeżeli ktoś byłby tak uprzejmy i udostępnił mi owy sterownik ew. przegrał całą płytkę i przesłał byłbym zobowiązany. Mam nadzieję że znajdzie się ktoś kto zrobi mi prezent na gwiazdkę.
Ze swej strony mogę obiecać iż jeżeli wejdę w posiadanie w.w. płytki udostępnię ją dla wszystkich umieszczając na jakimś ftp lub stronie.
Z góry dziękuję i życzę wszystkim Wesołych Świąt.

« Odpowiedź #3 dnia: Grudzień 23, 2006, 22:05:45 »
Witam ponownie.
Posiadam już ową płytę i zgodnie z obietnicą mogęudostępnić jeżeli ktoś potrzebuje. Jest na niej Outlok, AC 3.7 xxx i wspomniane sterowniki do modemu.
Pozdrawiam