Witam Wszystkich PDA clubowiczów.
Jestem nowym i zadowolonym ( no moze mniej bo piszę te wiadomość-prośbe) posiadaczem MPX 200.
Przeczytałem faq i forum ale ze względu na to iz jeszcze niektórych rzeczy nie pojmuje prosiłbym o wyrozumiałość wszystkich czy to admina czy tez innych klubowiczów.
rzecz w tym ze telefon nie widzi mi dzwonków.Z fora sie dowiedziałem ze te fony nie ustawiaja mp3 jako dzwonka.OKI.Przerobiłem dzwiek na .wma prostym movie makerem..Bitrate to 159 kbps bo do 160 niby widzi Nie wiedzialem tez gdzie go konkretnie wstawić.Po przeczytaniu kilku odpowidzi tutaj dowiedzialem sie ze trzeba byloby wstawic go w MY DOKUMENTS i tak zrobiłem.OKI wizi mi go w ustawieniach dzwieków.Ale co dziwne.Widzi ale nie odtwarza.Odtwarza jedynie dwa ciche piknięcia w tym miejscu.Nie wiem cio jest grane.próbowałem wielu sposobów zmienialem rozszerzenia pliku wstawiałem go w inne lokalizacje czy to na karcie czy tez w pamieci fona.do windowsa w fonie go nie wstawialem bo znikan po wylaczeniu go.
- Prosze powiedz cie mi ( moze zbyt banalne pytanie ale prosze o wyrozumialosc) czy STORAGE CARD to pamiec karty czy telefonu ??

bo jak dla mnie to pamiec karty ale wjednym z wypowiedzi natknałem sie na zwrot " wrzuc na karte lub na storage card"
- jak wgrywac CAB'Y

sciagnałem program do nich z waszego portalu wrzucilem na fona i teraz pytanie.gdzie mam go wrzucic na pamiec fona czy na karte?? jesli na karte to czy aplikacje która chce zainstalowa tez musi byc na karcie czy moze byc w pamieci fona??
- nie ktore aplikacje niecodza mi wogole pomimo iz sa pod moje oprogramowanie czyli pod smartphone 2002 bo taki posiadam.
powiedzcie tez jak zrobic twardy reset bo przeszukalem kilka
- wypowiedzi i bawilem sie tym niebieskim przyciskiem i przyciskiem ON i nic to nie daje .Moze ja cos zle robie....nie wiem.
Jakim programem mam odtwarzac midy

bo jesli wrzuce na fona MIDY to mi nie odtwarza a jak juz to tylko niektóre.a o ustawieniu jako dzwonkka to wogole porazka.
Jak mida ustawic jako dzwonek?? Kombinoalem juz i jakos nic to nie daje ze daje to na my documents czy inna lokalizacje.
prosze o pomoc i wyrozumialosc dla mnie
REBEL