Obudowa mpx200

• 6 Odpowiedzi
  • 1880 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Obudowa mpx200
« dnia: Marzec 15, 2006, 18:51:03 »
Witam jak w temacie.
Gdzie mogę dostać obudowę do mpx200 (wyłącznie nowa), czy wogóle można dostać ??

Obudowa mpx200
« Odpowiedź #1 dnia: Marzec 21, 2006, 02:26:49 »
mozna..nie tyle dostac ile dac do wymiany na nowa..w rrserwis kiedys o to pytalem i taki zabieg wlacznie z obudowa to koszt okolo 90zl..ja mam obudowe..ale juz inny kolega ja zaklepal..po za tym ma logo orange wiec i tak byc cie nie zadowolila....skontaktuj sie z rrserwis..znajdziesz namiary w necie i dowiedz sie szczegolow

Obudowa mpx200
« Odpowiedź #2 dnia: Maj 15, 2006, 21:56:38 »
Witam! moglbym poprosic numer do tego serwisu lub cos takiego bo moja obudowa jest juz w takim stanie ze nie nadaje sie do uzytku :/ (liczne pekniecia, polamany mechanizm otwierania) bardzo bym prosil o pomoc...

*

Offline Borg

• 582
  • Sprzęt: HTC Sensation,SE P1i
Obudowa mpx200
« Odpowiedź #3 dnia: Maj 17, 2006, 21:12:39 »
Cytat: "Melvin.FoX"
Witam! moglbym poprosic numer do tego serwisu lub cos takiego bo moja obudowa jest juz w takim stanie ze nie nadaje sie do uzytku :/ (liczne pekniecia, polamany mechanizm otwierania) bardzo bym prosil o pomoc...

Ja bym zaczął od strony Motoroli :D

http://direct.motorola.com/PQL/repairinformation.asp?country=POL&language=PQL&productid=29228&web_page_name=SUPPORT

proponuję zacząć od serwisu centralnego
Palm m105->m130->Motorola mpx200->mpx220->SE P1i->HTC HD->HTC Desire->HTC Sensation

Obudowa mpx200
« Odpowiedź #4 dnia: Maj 18, 2006, 23:49:25 »
Woooooooaaaah! To nie zly jestes! :D a dzwoniles do ktoregokolwiek z nich? w centralnym wiedzieli nawet co to za telefon ale mowili ze ni cholery tego dostac, w lokalnym to nie wiedza nawet co to telefon. A pytanie pozostaje nadal bez odpowiedzi :P

*

Offline Borg

• 582
  • Sprzęt: HTC Sensation,SE P1i
Obudowa mpx200
« Odpowiedź #5 dnia: Maj 19, 2006, 08:12:10 »
Cytat: "Melvin.FoX"
Woooooooaaaah! To nie zly jestes! :D a dzwoniles do ktoregokolwiek z nich? w centralnym wiedzieli nawet co to za telefon ale mowili ze ni cholery tego dostac, w lokalnym to nie wiedza nawet co to telefon. A pytanie pozostaje nadal bez odpowiedzi :P

Chciałeś namiar na RR serwis to Ci podałem w czym problem ?? To nie ja pisałem że tam mają- prawda jest taka że MPx200 jest już starym telefonem i o nowe części zapasowe trudno. Pozostaje polować na uszkodzony,zalany telefon na Allegro np. taki http://www.allegro.pl/item104597137_uszkodzony_mpx200.html tylko że obudowa nie będzie nowa - za to można kilka części zapasowych mieć :D

ps. dzwoniłem kiedyś do centralnego  o głośniczek do MPx200 i mieli - płyty głównej już nie.
Palm m105->m130->Motorola mpx200->mpx220->SE P1i->HTC HD->HTC Desire->HTC Sensation

Obudowa mpx200
« Odpowiedź #6 dnia: Czerwiec 03, 2006, 12:01:48 »
co do RR serwice, dałem mojego phona do naprawy (podświetlanie klawiatury) naprawili :).
Serwisant podczas oddawania mi tego phona, zapytał mnie się gdzie go kupilem, bo pierwszy raz takiego phona na oczy widzi. :lol:

Co do obudowy
Nie musi być to oryginalna obudowa, bo ona ma iśc na lakiernie, do pomalowania.
Jak gdzieś znajdziecie sklep co oferuje takie obudowy, to dajcie linka:) (pewnie jak dostane tego linka, to już nie bede miał mpx200)