MPx200 - potrzebuję pomocy po przejściu na WM2003.

• 0 Odpowiedzi
  • 1558 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

MPx200 - potrzebuję pomocy po przejściu na WM2003.
« dnia: Marzec 27, 2006, 09:57:15 »
Witam serdecznie i od razu zwracam się z prośbą do wszystkich starych wyjadaczy w temacie MPx200.
Ze względu na to, że w chwili obecnej mam dostęp do internetu tylko przez zwykły modem - nie mogę sobie pozwolić na komfort przewalania się po forum w poszukiwaniu odpowiedzi. Stąd poniżej moje pytania z prośbą o udzielenie mi odpowiedzi na maila (maarcin@kdm.pl) bądź tutaj na forum, albo chociaż podanie linków bezpośrednio do miejsc, gdzie znajdę odpowiedź.

A OTO PYTANIA:
1. Po przeinstalowaniu z WM2002 na 2003 co kilka - kilkanaście minut otrzymuje dziwnego smsa z treścią "Network Pultusk" bądź "Pultusk". Jest to oczywiście miasto, gdzie mieszkam. No juz nie nadążam tego kasować. W treści nie ma nic więcej, a wiadomość ta raz zchowuje się jak SMS, raz jak komunikat sieciowy.
CO Z TYM ZROBIĆ? JAK TO WYŁĄCZYĆ?

2. Oczywiście po przejściu na 2003 straciłem program Album do oglądania zdjęć i MMSy. Album odzyskałem z płyty od MPx200, ale MMSy nie chcą się zainstalować, bo nie ta wersja.
GDZIE MOGĘ ZNALEŚĆ PROGRAM DO PEŁNEJ KONFIGURACJI I OBSŁUGI MMS POD WM2003?

3. Oczywiście po instalacji 2003 staciłem też ustawienia internetu.
GDZIE MOGĘ ZNALEŚĆ KONFIGURACJĘ WAP/INTERNET/MMS DLA SIECI PLUS?

4. Po zmianie na Windowsa 2003 aparat bardzo się przyciszył. W tej chwili, gdy dźwięk przychodzącego połączenia mam na LOUD - odpowiada to temu samemu poziomowi głośności, jaki miałem w WM2002 na pozycji 4, a więc spooooro ciszej. A do najgłośniejszych ustawień z WM2002 jest baaardzo daleko. Mam też dziwne wrażenie, że i rozmowy są cichsze. Zapewne skoro właściwości fizyczne głośniczka raczej się nie zmieniły - jest to pewnie kwestia rejestrów i zmiany tam czegoś.
GDZIE MOGĘ ZNALEŚĆ USTAWIENIA, KTÓRE ZWRÓCĄ MI PODOBNĄ GŁOŚNOŚĆ DZWONKÓW, JAKĄ MIAŁEM PRZY WM 2002?

z góry dziękuję za pomoc.