phone error w mpx200

• 4 Odpowiedzi
  • 805 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline kila

• 36
  • Sprzęt: i600
phone error w mpx200
« dnia: Styczeń 09, 2006, 21:09:01 »
co sie dzieje z moja motka? czasem przy dzwonieniu wyskauje mi blad: "Unable to complete the call as dialed. Verify the number and try again." A co jest najsmieszniejsze ze smsy moge pisac, ludki moga do mnie dzwonic i wogole =// prosze o pomoc bo jeszcze chwila i wyrzuce tel przez onko =[ dziekuje...

*

Offline Kikus

• **
  • 168
  • Sprzęt: Mpx200
phone error w mpx200
« Odpowiedź #1 dnia: Styczeń 09, 2006, 22:38:23 »
Poproś kogoś z czyim numerem masz ten problem żeby do ciebie zadzwonił, a następnie porównaj numer z call History z tym który masz w kontaktach. Niby banalne ale czasem można coś przeoczyć.

Hehe fajny szantaż na końcu ale kogo Ty straszysz :) Pozdrawiam

*

Soovek

phone error w mpx200
« Odpowiedź #2 dnia: Styczeń 10, 2006, 11:39:55 »
Masz pewnie 2003 tak się czasami robi. Wystarczy właczyc i wyłaczyc telefon i po kłopocie.
Pozdrawiam

*

Offline kila

• 36
  • Sprzęt: i600
phone error w mpx200
« Odpowiedź #3 dnia: Styczeń 10, 2006, 18:49:25 »
probowalem to... nic nie dziala... ani w call history z nr ktory DO MNIE DZWONIL ani z off/on telefonu :(

phone error w mpx200
« Odpowiedź #4 dnia: Styczeń 17, 2006, 10:38:08 »
Najprawdopodobniej masz usunięte plusy (+) przed 48 w numerach kontaktów. Miałem podobny problem, nie wiem dlaczego ale outlook usuwa + z numerów. Przy podłaczeniu motki do kompa outlook aktualizuje ksiażke telefoniczną i zabiera plusiki. Poprawiałem w outlooku wpisy, dopisując plusy ale jak tylko przechodziłem do następnego kontaktu to plusika który dopiero co wpisałem już nie było. Zaznaczyłem aby nie aktualizował kontaktów przy podłączeniu i to na razie jedyne rozwiązanie na jakie wpadłem (łopatologiczne troche;)