Mam motke mpx200 jak wiele osob tutaj od okolo 2 miesiecy kupiona nowa.
To ze w niej bateria trzyma krotko to wiemy wszyscy ( uzywam oryginalnej baterii 850 mAh. Gdy motka sie wyladuje to po ladowaniu kiedy chce ja wlączyc tym srebrnym przyciskiem nic sie nie dzieje. Musze wyciagnac na chwile baterie ( wystarcza juz nawet kilka sekund ) i wlozyc ja z powrotem dopiero wtedy komorka daje sie wlaczyc - czyli odpala sie wyswietlacz. Powtarzam - po skonczonym ladowaniu nie odpala sie wogule tylko trzeba wyciagnac na chwile bateriae i wlozyc z powrotem. O co z tym chodzi, ktos tak ma ? Nie trzeba dodawac ze sytuacja jest irytujaca zwlaszcza ze musze ja wyciagac z futerału tą motke gdy chce zrobic ta operacje ;/
Masz MPx200 na oryginalnym sofcie, jaki masz ROM,flashowales ja?Pewnie kupiles ja na allegro bo w sklepie juz je nie mozna dostac, zreszta nie wiem, czy w ogole mozna bylo jeszcze dostac nowa, moze ktos wgral tam inny ROM i cos skopal.
PO co pieprzysz glupoty tak sie robi i tyle tez tak mialem:/ 
Pierwszy raz slysze, ze tak sie robi, ja nigdy nie mialem takich problemow. Po co odgrzewasz post sprzed kilku miesiecy jak nie masz nic konkretnego do powiedzenia?
Tak jak kolega napisal mozna sprobowac HR albo jesli nic nie pomoze sprobowac o ile czujesz sie na silach wgrac nowy system i zobaczyc jak sie na nim zachowuje. Chyba, ze masz gwarancje to wtedy mozna sprobowc zwrocic sie do sprzedawcy.