witam wszystkich serdecznie,
wczoraj stałem się szczesliwym posiadaczem motki mpx200 - stan wizualny ideal, komplet w pudelku, ale...
po okolo kilku godzinach zabawy, a raczej napisaniu kilku smsow, odebraniu kilku rozmow, otwieram klapke a tam ciemnosc...
widze tylko delikatne podswietlenie i nic. wyswietlacz nie jest aktywny. zewnetrzny oczywiscie dziala ale wewnetrzny nie. wylaczylem tel i po okolo 30 minutach wlaczylem i juz wszystko bylo ok. tak bylo wczoraj, dzis wszystko bylo ok, do momentu odebrania telefonu. sytuacja taka ze zakonczylem rozmowe, zamknalem klapke i po paru minutach jak ja otworzylem ponownie ciemnosc. taki stan trwa do tej pory. aktualnie tel sie laduje, wlaczam go i wylaczam na zmiane ale nic sie nie dzieje, wyswietlacz nie dziala. prosze o pomoc. niestety nie mam mozliwosci zwrocenia telefonu a wydalem na niego kase ktora zbieralem od dluzszego czasu. nie chce zeby moj sen o mpx200 nie zostal zniweczony przez jakies problemy. za wszelka porade dziekuje z gory i pozdrawiam. jezeli ktos mialby ochote porozmawiac na gg to zapraszam.