Wiem, ze naprostszym rozwiazaniem bylby zakup SPV C500, ale mnie na niego nie stac, dlatego pytam was, drodzy forumowicze, ktory smartphone z wymienionych w tytule jest lepszy: mpx200 czy e200?
Zdecydowana zaleta spv jest aparat/kamerka- ich obecnosc nie jest jednak dla mnie sprawa priorytetowa. Martwi mnie przede wszystkim battery life w obu telefonach. Czy motorola trzyma dluzej? Czy roznica jest duza?
SPV jest dosc sporym telefonem, choc na szczescie nie ogromnym. Jak sprawa sie ma w przypadku Motoroli? 27mm grubosci to prawie jak notebook:) Oczywiscie zdaje sobie sprawe, ze nie po to sie kupuje smartphona, zeby miec malutki telefon (choc spv c500 zdjae sie temu przeczyc), ale nie mozna pomijac tez czysto praktycznego aspektu uzytkowania tego typu wynalazkow. mialem do czynienia z spv e200, niestety motorolka nie mialem sie okazji pobawic. Czy ktos ma jakies uwagi ktore moglyby mi pomoc w pdjeciu decyzji (mam mozliwosc kupienia obu telefonow w tej samej cenie; oba sa nowe, prosto ze sklepu etc.)
aha, interesuje mnie tez nastepujaca sprawa: oba telefony maja z tego co wiem takie same procesory, jednak w benchmaku (java benchmark 2) motorola wypada zdecydowanie lepiej (44pkt spv kontra 223pkt) . Jak to wyjasnic? (44pkt to wynik jaki uzyskuje przecietny Sagem!)