kurde, nie rozumiem Was!!!! ludzie daja po 600zl za mpx200(spostrzezenia z allegro :>) co jest starociem-procesor pradozerny, i wogole, a nie chca kupic za 700zl prawie nowego SDA(!!!)
,ktory jest o niebo lepszy... :p kup sobie mpx220,sda,c500,c550,itp. nei inwestuj w stare rozwiazania bo na starcie jestes juz w tyle :pozdrawiam
widzisz MPx220 jest ok 300 zl drozszy a 1000 PLN za tel komorkowy to ja juz nie dam bo to przegiecie. zreszta 220 mi sie najzwyklej w swiecie NIE PODOBA.
600 PLN to jest max co moge dac za smartphone a za tel. komorkowy zwykly to 400 bedzie maxymalna kwota i to w przyplywie slabosci i odplywie zdrowego rozsadku - po prostu jest mi szkoda kasy na takie rzeczy bo i tak szybko sie niszcza w moich rekach ze zwgledu na uzytkowanie czeste podczas extremalnej jazdy na sniegu hi hi.
BTW to za 600 zl MPx200 mozna kupic np. w karen notebook (gdzie gwarancja ma wiecej niz 3 miesiace na rozruch tak jak na allegro ma to miejsce) wiec jezeli ktos placi tyle na allegro to jest frajer

PDA juz posiadam a ze poszukuje tel komorkowego nowego a te lepsze sa w cenach z kosmosu tak wiec doszedlem do wniosku ze jak mam dac 500 czy 600 PLN za komorke to moze to byc przy okazji smartphone ale w rozsadnej cenie i taki ktory mi jeszcze wizualnie bedzie pasowal

a HTC jakos srednio mi sie podobaja ... ogolnie smartphony maja malo ciekawe ksztalty i praktyczne (jak dla mnie) ksztalty ...
nie wiem czy sie nie skonczy na nowej aktywacji i nokii 6260 za 200 brutto hi hi ... chociaz polaczenie komorki z PDA jest dla mnie kuszacym rozwiazaniem.
a idac tokiem Twojego rozumowania to tak naprawde jezeli bym nawet kupil topowy model za kilka czy nawet wiecej tysiecy to po miesiacu juz tez bedzie przestarzaly ;P