Witam
Stałem sie wlasnie szczesliwym posiadaczem MPx200.
Telefon super ale by w pelni wykorzystac jego mozliwosci bede musial prosic kolegow o pomoc:
1. Wiem ze by MP3 bylo dzwonkiem trzeba zmienic go na wav i umiescic w .../sound. Mozecie mi napisac jakimi programami dekompresujecie mp3 (ten co mam tworzy olbrzymie pliki po 43mb). Czy mozna wgrac muzyke na karte SD i odtwarzac jako dzwonek?? Jezeli tak to w jaki sposob?
2. Czasami pojawia mi sie znaczek "G" oznaczajacy GPRS gdzie sie go wylacza bez wylaczania komorki??
3. Czy mozna do osoby z ksiazki telefonicznej przypisac zdjecie??
4. Jak skonfigurowac GG na tej motoroli, ile miesiecznie mniej wiedzej kasy to pochlania? Wogole jak odpalic tu interner --> Idea+kozystanie z przegladakri internetowej.
5. Wiem ze w modelu A925 mozna odpalic GPRS z mapa czy jest to mozliwe na mpx200?? Jaki program i skad crack by byl za free??
6. Czytalem post o grze Doom odpalonej na mpx200. Chcialbym odpalic np. Duke Nukem 3D. Gdzie wgrywa sie taka gra (karta SD) czy trzeba dogrywac jeszcze jakies rzeczy by gra ruszyla??
7. Jak sie uruchamia wybieranie glosowe?? Ustawienia i przypisywanie tej funkcji??
8. W ktorym miejscu w opcjach uruchamia sie system glosno mowiacy?? Czy w trakcierozmowy mozna go uruchomic??
9. Czy jest mozliwosc zalozenia nowej grupy osob (jezeli tak to w jaki sposob), a takze czy mozna zrobic tak jak w nokii ze wybiera sie profil w ktorym pewna grupa ludzi z ksiazki jak bedziedo mnie dzownic to tel nie bedzie mnie o tym informowac sygnalem dzwiekowym (jak dam normal wszystki polaczenia przychodzace beda mialy dzwonek). Jezeli tak to w jaki sposob??
A teraz rady. Jakie programy sobie zainstalowaliscie i ktore sa godne polecenia. (jaki program gdzie instalowany co daje).
Z gory dziekuje za odpowiedzi.
Pozdr Przemek