kupilem ja w sklepie Karen Notebook. Bardzo fajny telefonik , za te pieniadze ..
znalazlem uaktualnienie do Windows Mobile 2003 i zainstalowalem, poszlo bardzo ladnie. Nie mam polonizacji, ale nie sadze aby to byl dobry pomysl, przeciazanie systemu dodstkowym softem, poza tym MPX200 bardzo ladnie importuje pliki z polskimi znakami, wiec nie widze potrzeby zeby cos jeszcze ladowac. Fakt, nie jest to telefon polularny w Polsce, zaden z operatorow go nie oferuje, dopiero nastepce MPx200 -> MPx220. Tyle ze MPx 220 normalnie w sklepie kosztuje 2.5 razy tyle co MPx200, fakt MPx200 nie ma Bluetooth'a, ale mozna bez tego zyc.
Podoba mi sie to ze telefonik ma metalowe zawiasy i ich obudowe,. mogliby tylk dodawac zestaw sluchawkowy stereo, ale kupilem go sobie w sklepie firmowym za 69 plz

Jedyne do czego mam zastrzezwnia to etui ktore dostaje w komplecie - ok jest funkcjonalne, ale mocowanie klipsa na tylniej sciance powoduje ryski a przy mocniejszym uderzeniu - tylnia ubudowa (klapka baterii) moze uledz uszkodzeniu. Tak mi sie ten telefon spodobal, ze po tygodniu kupilem sobie drugi, tak na zapas

. Na stronie niemieckiej stronie Motoroli - jest ten model na liscie aparatow, natomiast na polskiej - nie uswiadczysz go, nie wiem dlaczego, no coz, wychodzi na to ze my, uzytkownicy MPx200 mamy bardzo unikatowy i wrecz egzotyczny aparat

. znajomy sciagnal juz WM2005 do MPx200, tylko ze w opisie tego systemu jest jedna uwaga - system dziala, ale tylko gdy w aparacie jest zainstalowana karta SD, wynika z tego ze jakas czesc tego systemu instaluje sie wlasnie na karcie. Dziwne rozwiazanie.... JAk na razie moja motka po wymianie systemu z 2002 na 2003 pracuje bez zastrzezen.