Gdzies przegladajac te strony ktos sie pytal jakie midy obsluguje mpx200? No wiec techniczna blokada jest fakt, iz aparat nie dokoduje plikow zapisanych w formacie midi1, a jedynie midi0. Mozna to sprawdzic przez program (o ile sie nie myle) WAV Converter, ktory pokazuje czy plik to 0 czy 1. Pliki 0 roznia sie bardzo o 1 i jest to slyszalne... Niestety nic nei da sie z tym zrobic :/ Przekonwertowac nie idzie a w zaden sposob telefon 1 nie odtworzy.
Natomiast mam pytanie dot WM2003. Mialem go przez jakis czas jedna kmialem problem z ladowaniem aparatu. Podlaczalem i nic sie nie dzialo, natomiast gdy wyjalem i wlozylem baterie ponownie do telefonu dopiero wtedy zaczal ladowac. Rowniez problemy przy odtwarzaniu WMP byly. Jest to blad systemu czy moze czegos z moim telefonem? Widzialem jakies Fixy do wm2003 ale czy one cos zmieniaja?
Nie wiem tez czy dobrze koajrze ale gdzies szukajac po sieci obilo mi sie o uszy ze w wm2003 jako dzwonki mozna umiescic .wma? Prawda to? :o
--
Aha i jeszcze jedno: czy moge przeslac smsy z mojej skrzynki z telefonu do kompa bo jak narazie to sie activesync ku*** i nic nie moge zrobic...