"..ale ponoc te ustawienia mms podane przez kolege misiaczka nie dzialaja.."
działają
"...a do tego jest inna konstrukcja inboxa..w 2002 mamy sms email i mms w 2003 nie ma mms w inboxie..
jesli sie myle to niech ktos kto ma rom 2003 i mmsy powie co i jak nalezy zrobic..no i jesli nie mam mmsow w inboxie to w jaki sposob sie je odbiera? "
odbiera się normalnie ten program ma swojego klienta mms... po instalacji należy zrestartowac telefon... bo program do mms podobnie jak w WM2002 instaluje się w STARTUP i przy uruchomieniu telefonu działa w tle..
"...wybaczcie dociekliwosc ale juz wiele razy flashowalem fon i zawsze byly jakies minusy kolejnych softow..wiec zanim znow sie bede w to bawil chcialbym sie jak najwiecej dowiedziec..."
wybaczamy, ale nie mow, że cos nie działa jeżeli sam tego nie sprawdziłeś.
[Dodano: 2005-02-11 08:57:36]
grzebałem trochę w rejestrze do tego programu... znalazłem kilka odpowiedzi na nurtujące mnie pytania, a także chyba kolegę malykubus...
Dlaczego nie trzeba pisywać portu 9201?
Bo jest on zapisany już w rejestrze... oczywiście istnieje możliwość jego zmiany
Nasi operatorzy dają na możliwość wysyłania MMs-ów do 100k a tu jest max. 50k?
HKLM\SOFTWARE\ArcSoft\ArcSoft MMS UA\Config\UI\SizeLimit\
key: "SendLimit5"="204800" (Type: REG_DWORD) to jest opcja na 200k na 100k będzie 102400

oczywiście bez ""
Ja dołożyłem SendLimit6 niestety dokładanie nie działa... trzeba edytować którąś z 5 SendLimit
PS. Dlaczego Secure Wap Network? Bo na the Internet nie chce działać...

Zgapione od Czechów.