pytanie do firmy z allegro:
skoro zostalo dograne polskie menu to oznacza to ze i ja moglbym sobie je dograc, kupowalem u was ten model telefonu, jestem zainteresowany oferta kompletnego oprogramowania do dogrania tego menu
ich odpowiedz:
Menu jest wgrywane w punkcie serwisowym, my nie dysponujemy oprogramowaniem.
telefon z tym oprogramowaniem [2003] zakupilo pare osob, paczki jeszcze do nich niedoszly, nawiazalem kontakt ze wszystkimi, czekay az dojdzie do nich przesylka, gdy dojdzie to bede wiedzial jak mniejwiecej wyglada to polskie menu i czy jest prawdziwe, sproboje wytlumaczyc takiej osobie jak zgrac oprogramowanie z elefonu a nastepnie udostepnie je zadarmo
mam nadzieje ze niema glosow rzeciw i ze nikt zaraz nieokrzyknie mnie piratem i zlodziejem

ps od gosci z allegro nadal niedostalem odpowiedzi na pytanie czy po hardresecie jezyk pozostaje... moze ktos uda ze chce kupic 20sztuk naraz i ta informacja jest dla niego bardzo cenna??
[dodano 11:52]
rozmowy ciag dalszy:
pytanie do wobonline:
czy w takim razie moglbym dostac namiary tego punktu? skro wy niemozeie wgrac mi jezyka to nic na tym nietracicie, a ja niemam zadnego problemu z dojechaniem do niemiec i zpowrostem [szczecin+rodzina w niemczech]. za pomoc bede bardzo wdzieczny
ps nadal niedostalem odpowiedzi czy po hardresecie jezyk polski pozostaje..

moj kolega chce od was kupic ten telefon ale niejest tego pewien (wsumie to bedzie on kupowany z mojego konta, kolega niema internetu)
jeszcze raz dziekuje za pomoc i wyrozumialosc
odpowiedz z przed minuty:
Wgranie polskiemu menu jedynie przez nasza firme.
Co do Pana pytania, nie znam na nie odpowiedzi, poniewaz dopiero w poniedzialek otrzymamy te telefony z serwisu.
a ja na to:
jak wykonac hardreset:
Najpierw przytrzymac niebieski klawisz, po chwili przytrzymac tez power (niebieski caly czas trzymac) i za chwile na pytanie o potwierdzenie czy napewno chcesz zrobic hard reset odpowiedziec tak. nalerzy odczekac 5 minut tlefon sam zakonczy operacje i uruchomi sie, jezeli jezyk polski zniknie bedziecie mieli mase reklamacji, jezeli niezniknie to kolejnego klienta.
pozostaje nam poczekac na kolejna odpowiedz, widze ze powaznie traktuja klienta [o ile sie tego dopomina:(]