Gdzie moge znalezc jave do mpx200

• 6 Odpowiedzi
  • 1243 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Lipiec 07, 2005, 17:17:46 »
Witam
szuakelm po necie kupe czasu i owszem napotykalem na jave ale wszystkie linki wygasly, wszystko jest poblokowane. Byl bym bardzo wdzieczny za link do javy na mpx200

*

Offline norberttt

• **
  • 210
« Odpowiedź #1 dnia: Lipiec 07, 2005, 20:13:32 »
musze cie zasmucic, jako takiej javy dla tej motoroli nie ma i nie bedzie bo telefon nie wspiera tej platformy, ale za to jest mozliwosc zainstalowania srodowiska javy za pomoca dwuch programow javawm i javaman ale to i tak nie warte zachodu bo sa ponoc problemy z   ustawieniem klawiszy i ogulna funkcjonalnoscia gier, a tak pozatym to bylo juz na forum

« Odpowiedź #2 dnia: Lipiec 09, 2005, 18:19:42 »
a nie wiesz moze skad moge sciagnac powyzsze pliki?

*

Offline norberttt

• **
  • 210
« Odpowiedź #3 dnia: Lipiec 10, 2005, 15:38:19 »
google twym przyjacielem, ale jesli nie znajdziesz to podaj meila to podesle ci, te pliki, ale nie pytaj mnie jak to poustawiac bo sam nie wiem jak, zreszta i tak nie warto, gierki w javie na smartphona? jak mozna grac w znacznie bardziej zaawansowane gry dla tej platformy.

« Odpowiedź #4 dnia: Lipiec 11, 2005, 00:05:41 »
Gry java sa bardziej dostepne i niektore wygladaja bardzo ciekawie dlatego jesli nie sprawilo by Ci to problemu to te dwa pliczki na rider_s@o2.pl i z gory dzieki. Mowisz ze lepsze gierki na platformie podstawowej motoroli hm... jesli dolaczyl bys do maila jakas fajna gierkie badz linka ewentualnie tytuly gierek to byl bym wdzieczny. Poznajdywalem dosc duzo gierek lecz wiekszosc to "kicha". Odrazu zachacze juz w tej wiadomosci o pytanie czy prubowales moze emulowac gierki na gameboya? bo mi cos emulator nawala

[Dodano: 2005-07-11 00:07:40]
powyzej jakos glupio napisalem maila (pewnie sie domysliles rider_s@o2.pl)

*

Offline norberttt

• **
  • 210
« Odpowiedź #5 dnia: Lipiec 11, 2005, 00:40:19 »
juz posylam pliki,co do emulacji to jeszcze tak daleko nie zaszedlem, moja bolaczka jest brak karty na ktora moglbym ladowac wszelkiie pliki, co do gierek to wiekszosc to kicha bo pewnie byly to ******** wiecej nie powiem bo mnie admin......
jedna z jadniejszych wielo platformowych gier jest:explode arena i sky force sa naprawde piekne,maja piekna muzyczke efekty grafike no i zrobili je polacy!!!!!! rownie swietne sa tytuly ze stajni AIM Productions od nich polecam trial challenge i toki tori

*

Offline kanczug

• 19211
    • http://www.pdaclub.pl
« Odpowiedź #6 dnia: Lipiec 11, 2005, 06:49:32 »
I tak juz powiedziales za duzo! Nie rob sobie jaj!