big problem mpx200

• 2 Odpowiedzi
  • 1646 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline norberttt

• **
  • 210
big problem mpx200
« dnia: Czerwiec 16, 2005, 22:18:15 »
kupilem motke, system ktory posiadam tnie midi i postanowilem go zmienic lecz nie potrafie:
motka jest z allegro nowka od critt_de
program do wgrywania mam, sterowniki tez, i nie wiem czemu po ok 10sekundach rozpoczecia niby flaschowania komp pika 3 razy i kicha pisze:
"bad news!! Upgrading Motorola MPx200 has failed.
Please re-upgrade the Mobile or contact the service Provider
ktos wie co nie tak?

big problem mpx200
« Odpowiedź #1 dnia: Czerwiec 16, 2005, 23:10:10 »
nie to zebym byl zlosliwy..ale skoro samokrytycznie piszesz ze nie umiesz..to po co ci bylo sie za to zabierac?? szczegolnie z tak blahego powodu jak midi ;) no dobra ale zeby nie kopac lezacego..ten problem pojawil sie niedawno w jakims watku i chyba jest nierozwiazany..jakiego programu uzywasz? jaki rom chcesz wgrac i skad wziales wszystkie pliki do upgrade'u? poniewaz to nie pierwszy przypadek to mam dwie hipotezy..albo to niewzlasciwe badz zle zainstalowane sterowniki..albo byla jakas partia tych telefonow ktore sie nieprzewidywalnie zachowuja..ja flashowalem wielokrotnie i nigdy nic takiego nie wystapilo...instalujac sterowniki kierowales sie instrukcja zapisana w dolaczanym do upgrade'u pliku doc?

*

Offline norberttt

• **
  • 210
big problem mpx200
« Odpowiedź #2 dnia: Czerwiec 16, 2005, 23:51:19 »
wszystko co mam to:
system 2003
system 2002
wszystko jest z jednej stronki, nie moge tego znalezc ale z tego forum(taka biala z trzema linkami tylko)
moj os to win xp
sterowniki na 90% sa ok, probowalem tez pod xpkiem brata takze z tym samym efektem, na 98 nawet nie instaluje dobrze sterownikow(wykrzyknik w managerze)
program fleshujacy:Motorola_Mobile_Upgrade_Wizard_V1.2.0
BEN5-0400-012.bin windows chyba ten przynajmniej o nim mowa w manualu
i za kazdym razem to samo-a po tym nie idzie wlaczyc telefonu trzeba baterie wyjac i wlozyc zpowrotem(za pierwszym razem mialem stracha:))