MPx200 i tylnia klapka na baterię.

• 3 Odpowiedzi
  • 734 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Sierpień 19, 2005, 10:37:41 »
Postanowiłem napisać tego posta, ponieważ od kilku dni tracę siły witalne oraz ochotę do życia. Już od 6 dni próbuję znaleźć tylnią czarną klapkę zasłaniającą baterię do mojej motki (którą zgubiłem na wakacjach) w necie. Wiem, że większa część postów w tym miejscu to tematy o programach, konfiguracjach itp. Aczkolwiek w akcie desperacji proszę o pomoc i Was. Myślę, że są tu ludzie, którzy mają dostęp do wielu rzeczy i informacji na różne tematy związane z telefonami. Pracują w komisach itp. Nie rządam łaskawości. Zapłace za obdarowanie mnie taką klapką. Za jakąkolwiek pomoc w tej sprawie (telefony do odpowiednich instytucji itp) będę bardzo wdzięczny. Nie wierze, że zgubienie jednej klapki na baterię robi z mojego telefonu dożywotniego inwalidę. Z góry dziękuję.

Adrian, szarik00@wp.pl GG: 1324584

PS
Telefon zakupiony został w Karen, dzwoniłem do nich, ale wciąż nie otrzymuje odpowiedzi. Posłałem także maila do Motorola US i PL, narazie cisza. Już nie wiem gdzie pisać i z kim gadać.

*

Offline kanczug

• 19211
    • http://www.pdaclub.pl
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpień 19, 2005, 14:15:14 »
Marne szanse ze kupisz gdzies sama klapke. Proponuje szukac na allegro uszkodzonych modeli i kupic to na czesci.

« Odpowiedź #2 dnia: Sierpień 19, 2005, 15:08:02 »
Znalazłem w sieci kilka sklepów internetowych które oferowały sprzedaż oryginalnych tylnich klapek (battery door) do tego modelu. Ale były to sklepy w USA, i podliczając koszt przesyłki do Polski wyszło: ponad 160zł. Na oficjalnej stronie Motoroli też można zakupić taką klapkę do tego modelu. Aczkolwiek jest to możliwe tylko na terenie USA. Przeszukałem prawie wszystkie renomowane aukcje i nie znalazłem ani taniego zepsutego telefonu ani samej klapki, której wartość nie przekracza 12$ (cena w USA na ich terenie). Klapka jest także dostępna w sieci Amazon.com. Tyle zdążyłem się dowiedzieć. Chyba nie pozostaje mi nic innego, jak dzwonić do Karen i szperać po aukcjach :(

« Odpowiedź #3 dnia: Sierpień 19, 2005, 15:45:42 »
hmm ale moment..tu jest jakis uzytkownik ktory kolekcjonuje motorole..zdajsie ma ze 3 i chce z nich zlozyc dwie..z nim sie moze dogadasz

oo znalazlem..w tym watku http://www.pdaclub.pl/forum/posty.php?temat_id=20134