Jak ustawić własny dzwonek WAV poprzez kontakty????

• 0 Odpowiedzi
  • 1895 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Jak ustawić własny dzwonek WAV poprzez kontakty????
« dnia: Lipiec 06, 2006, 14:35:41 »
Witam i zwracam się z prośbą o pomoc. MAm MPX200 z wgranym Windowsem 2003. Jedyny sposób, żeby móc ustawić własny wgrany kablem dzwonek do jednej konkretnej osoby z pozycji kontaktów - to umieścić ten dzwonek w Storage/ApplicationData/Sounds. Wszystko fajnie, ale taki dzwonek zabiera najcenniejszą pamięć Device Storage. Najcenniejszą, bo jest jej najmniej!!! :-((( Wiem też po lekturze forum, że aby uratować tą pamięć własne dzwonki można wgrać na kartę SD do samodzielnie stworzonego katalogu "My documents" tak zrobiłem i faktycznie działa - ale własne dzwonki widać tylko dla całego telefonu z pozycji Settings>Sounds, czyli dla każdego dzwoniącego. Z pozycji Contacts dzwonek taki jest juz niestety niewidoczny. Nie ustawi się go dla konkretnej osoby. I TU SEDNO SPRAWY - CZY JEST SPOSÓB TAKIEGO WGRANIA DZWONKA WAV, ABY: 1) NIE ZAJMOWAŁ NAJMNIEJSZEJ PAMIĘCI FLASH/DEVICE STORAGE 2)BYŁ DOSTĘPNY DLA JEDNEJ KONKRETNEJ OSOBY Z KSIĄŻKI ADRESOWEJ. Z góry słowa podziękowania i wdzięczności dla Magika, który zna taki sposób - nie wiem - jakimś programem dogranym, jakąś zmianą w rejestrach - żeby tego dokonać.