podobno 012.img jest dobry
heh, nie rozumiem, czemu nie podales wersji softu na ktorym podobno ma byc dobry odbior tylko oznaczenie czesci swiata do ktorej ten soft mial byc przeznaczony??
uwazam ze roznice w odbiorze, choc prawie niezauwazalne, istnieja miedzy WERSJAMI softu a nie zaleza od przeznaczenia tego fona na rynek azjatycki czy zachodnioeuropejski 
nie do konca rozumiem twoja uwage ..podalem koncowke nazwy pliku zawierajacego rom..pelne oznaczenie to BEN6-0630-012.img (istotnie niepodanie pelnej nazwy moglo wproawadzac w blad jednak poniewaz nie spotkalem sie z innym romem o koncowce 012.img wiec zalozylem byc moze mylnie ze jest to jednoznaczne okreslenie)
tak jak piszesz roznice w odbiorze istnieja miedzy poszczegolnymi wersjami i nie zaleza od rynku na ktorym sa sprzedawane (przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo) ale watek zostal zalozony z innego zupelnie powodu a mianowicie braku zakresu 900Mhz w telefonach z sieci AT&T i moim zdaniem ten brak nie zalezy od wersji oprogramowania tylko od hardware'u..
nie wiem czy to chcesz zakwestionawac?
w poprzednim swoim poscie napisalem ze "podobno" odbior na BEN6-0630-012.img jest lepszy bo nie wynika to z moich doswiadczen..ja majac ten rom nie zauwazylem zmiany ani na korzysc ani na niekorzysc