Wadliwe Mio More Desktop?

• 3 Odpowiedzi
  • 9184 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Wadliwe Mio More Desktop?
« dnia: Marzec 20, 2009, 22:11:20 »
Otrzymałem dzisiaj przesyłkę od Mio z aktualnymi mapami do c250 - Map Upgrade to MioMap 2008. Instalacja urządzenia, usb itd z powodzeniem. Niestety po instalacji Mio More Desktop, aby przeprowadzić aktualizację map pokazało mi jak na załączonym zrzucie i nie wiem co mogę dalej zrobić. Czyżby wadliwy program?

I na tym kończą się wszelkie możliwości :( Czy można coś z tym zrobić? Proszę o pomoc.

Odp: Wadliwe Mio More Desktop?
« Odpowiedź #1 dnia: Marzec 22, 2009, 19:56:54 »
A czy ten program potrzebuje czegoś szczególnego oprócz win, ie7-8 i javy np.?

*

Offline UneeK

• 18
« Odpowiedź #2 dnia: Marzec 26, 2009, 09:10:48 »
U mnie jest dokładnie to samo. Mam dograne flesh i macromedia player'y i niestety nie mam pełnego widoku.
Mio Moov 500 + SanDisk SDHC Ultra II 8GB

« Odpowiedź #3 dnia: Marzec 26, 2009, 19:51:02 »
Po kilku postach z dystrybutorem aktualizacji okazało się na razie, że nie mam dobrze zaktualizowanego firmware, którego nie da się zaktualizować, bo odmawia posłuszeństwa i nie chce tego zrobić za pomocą programu na płycie. I kółko się zamyka. Doradzili mi wysłać na swój koszt do serwisu i pewnie zapłacić jeszcze za aktualizację. Finał będzie taki, że cały ten Mio-badziewie "porozmawia" sobie w piwnicy z siekierą i tyle, bo dla normalnych ludzi to chyba sprzęt nie jest. Nikomu polecać go nie będę, wręcz odradzać. A co polecacie NORMALNEGO dla normalnego człowieka?