Witam!!!
Mój brat ma nawigację mio moov 200. Odblokowałem ją panelem Pawco.
Niestety nie mogę wgrać na nią aplikacji, czy gier np. Call of Duty 2 Pocket PC Edition v1.0 RETAIL czy Tomb Raider PPC (a także wielu innych, działają tylko gry bezinstalacyjne, których znalazłem kilka, ale są one słabe).
Np. chcę zainstalować Call of Duty 2
CUT - GRY SIĘ KUPUJE !!. Kopiuję plik instalacyjny .cab na kartę pamięci, odpinam nawigację od USB i włączam instalację. Jeśli ścieżka instalacji znajduje się na karcie pamięci gra instaluje się niby normalnie. "Niby", ponieważ instalacja się nie kończy, tzn dochodzi do końca i znika. Wchodzę do folderu gdzie zainstalowałem grę i próbuję ją otworzyć, ale niestety wyskakuje komunikat : Could not find cod2.exe... lub coś w tym stylu (to samo pojawia się jeśli mamy panel pawco, nie mamy wgranej automapy i uruchamiamy skrót automapy z pulpitu). Instalator nie rozpakowuje wszystkich plików więc próbowałem rozpakować je ręcznie (w folderze z grą jest plik setup.xml a w nim opisane jakie pliki instalacyjne zamieniają się w odpowiednie pliki). Pozamieniałem rozszerzenia i nazwy plików ręcznie, zgrałem na mio i znów ten sam komunikat

Oczywiście łatwiej by było wgrywać aplikacje przez Active Sync'a, ale ten z kolei nie widzi urządzenia. Mam zainstalowane sterowniki USB, .Net Framework 2.0 i 3.0, .Net Compact Framework 3.5.
Starałem się dokładnie wszystko opisać. Może trzeba odblokować urządzenie innym sposobem, jak tak to jakim???. Może ktoś zainstaluje grę na swoim ppc i wrzuci pliki po instalacji na neta i poda link do ich pobrania.
Proszę o pomoc, z góry dzięki.
PS: W tej chwili nie mam dostępu do tej nawigacji, bo brat wyjechał na niecałe 2 tyg.
warez (tomaszkap)