Pomocy moov 200

• 4 Odpowiedzi
  • 1603 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Pomocy moov 200
« dnia: Wrzesień 18, 2008, 12:04:40 »
Mam 2 pytania, zrobilem programem limaka odblokowanie moov 200 , chcialbym tylko zeby ktos napisal i podeslal link jak dodac ikone i sciezke zeby to chodzilo, a chodzi mi o TOM TOM-a i czy idzie zrobic zeby player co tam jest do filmów czytal RMVB i oto samo prosze, i jakis link do ostatniej wersi programu limaka, ja mam ze strony kimputery. slupsk chyba z gory dzieki;)

tak na marginesie mogl ktos odpowiedziec na moj 1 post pozdro.

Odp: Pomocy moov 200
« Odpowiedź #1 dnia: Wrzesień 18, 2008, 17:36:02 »
Żeby zmienić ikone wystarczy edytować plik main.ini w folderze main. Jeśli teraz masz ikone automapy to szukaj lini Command = \My Flash Disk\Program Files\Mapy\AutoMapa\wceAm.exe. Poszukaj na necie ikony do tom toma i wrzuć ją do folderu ICONS, a w linku który ci podałem podaj scieżkę do tom toma. Potem ikonę zmieniasz szukając lini z automapy \Icons\am2.ico i zamieniasz sciezke na swojego toma. Na wszelki wypadek zrób sobie backupa main.ini

Napisane: Wrzesień 18, 2008, 17:33:16
Aha i po zmianie restarcik

« Odpowiedź #2 dnia: Wrzesień 20, 2008, 13:14:34 »
Dobrze z tym ze ja chce dodac a nie zamieniac mam program limaka72 launcher i mam z prawej ikone MIO a posrodku zarówke i po prawej AUTO mape wiec jak zrobic zeby byly trzy ikony z TOM TOMEM  zeby to mialo rece i nogi;) i moze ktos wkoncu odpisze lub da linka do najnowszego programu limaka74 bo ja mam ze strony komputery slupsk? wie kto jaka to wersja? pozdro i dzieki za odp

« Odpowiedź #3 dnia: Wrzesień 20, 2008, 13:30:37 »
wgram ci mojego main.ini na serwer

Napisane: Wrzesień 20, 2008, 13:27:09
a tutaj link http://rapidshare.com/files/146832188/main.ini.html    waga 4kb.

edytuj go i zobacz jak pozmieniałem różne wartości sciezek.
Mozna w nim wyskalowac ikony na  pulpicie zmieniajac wartosci. Moj main ma
miomap
igo 8
automape
zarowke
media player
a za tlo wstawilem zdjecie rodzinki.
pozdro

« Odpowiedź #4 dnia: Wrzesień 23, 2008, 20:11:45 »
ale ja chce tom tom-a a nie igo? czy igo to tom tom?, i chce miec to wszystko co jest w launcherze od limaka , tylko zrobic dodatkowa ikonke i dobrej rozdzielczosci i skrot w rejestrze do programu tom tom( i czy jakbym przegral calosc z oryginalnego tom tom-a z gps i dal sobie na karte sd do swojego mio bedzie to smigac czy musze miec specjalna instalke)?