MioMap padło ?

• 3 Odpowiedzi
  • 1660 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

MioMap padło ?
« dnia: Czerwiec 07, 2009, 15:15:57 »
Witam wszystkich .
Posiadam Mio Moov 330 i mam taki problem że MioMap nie startuje cały czas przy próbie uruchomienia aplikacji wyskakuje komunikat :
 Cannot find 'au' (or one of its components). Make sure the path and filename are correct and that all the required libraties are available
już próbowałem resetu i uaktualnienia MioMap i nic  :( , dodam że Igo8 i AutoMapa startują normalnie i tak też działają . Proszę was serdecznie może ktoś z was się już z tym spotkał i wie jak rozwiązać ten problem , ja już dostaje nerwicy i nie wiem o co tu chodzi  :(

*

Offline marekhc

• 23
  • Sprzęt: SPV-M650
Odp: MioMap padło ?
« Odpowiedź #1 dnia: Czerwiec 07, 2009, 18:31:18 »
Witam. Jest to chyba problem z plikami jeżykowymi dany komunikat oznacza ze brak "pl" badz jakis składników. Poszukaj jezyka pl i spróboj dograc.

*

Offline angler22

• Redaktor
  • 4803
  • Sprzęt: Blow 50YBT, Goclever 5010, Wayteq X960, AM XL
« Odpowiedź #2 dnia: Czerwiec 07, 2009, 19:35:07 »
Mnie to bardziej wygląda na skopaną ścieżkę w jakimś programie typu APP-Launcher - używasz pewnie Mio Aplication launchera, albo Mio Pocket? Sprawę powinna rozwiązać albo zmiana ścieżki, albo przemianowanie exeka od Miomap na au.exe :)

« Odpowiedź #3 dnia: Czerwiec 08, 2009, 16:16:35 »
Witam serdecznie . Dziękuje angler22 za radę ale jakoś nic nie pomogło  :(  , pokombinowałem trochę i teraz już nie mam komunikatu o "au"exe tylko zaczyna wgrywać się MioMap tzn. te kropeczki i od razu wywala mnie na pulpit . Używam Application Launcher SystemInformation 1.6.2 , i już naprawdę nie kumam o co tu chodzi . Wywaliłem wszystko z Flash Disk wgrałem MioMap od początku później Application Launcher i MioMap uruchamia się elegancko ile razy bym chciał i zamykał tylko że do momentu jak nie złapie fixa , a jak złapie sygnał zamknę aplikacje to właśnie już nie może się uruchomić . O co tu biega ?  :S