Auto Mapa bey problemu chodyi na MIO MOOV 360, Wystarczy wrzucic karte SD z AutoMapa i zmienic jeden wpis w w windowsie i wszystko pięknie chodzi. Przełącznik włączania , resetowania i stanu uśpienia działa jak powinien choc słyszałem głosy ze niektórzy po instalacji automapy musieli wylączac Mio MOOV przez reset - u mnie wszystko działa super i w kazdej chwili moge powrocic do fabrycznych map poprzez zmiane jednej linijki w rejestrze.
To się zgadza. U mnie też w ten sposób chodzi świetnie AM i działa przełącznik w pozycji off.
Nie działa natomiast wówczas, gdy chce się mieć odblokowany WinCE za pomocą nakładki np. MioPocket, FileManCE itp.
Nakładki wprawdzie dają to, że można mieć dostęp do wielu nawigacji (oryginalnej też) klikając tylko w odpowiednią ikonę, ale wyłączanie na pozycję off to już uciążliwa procedura. Jeśli komuś takie rozwiązanie nie jest potrzebne wystarczy zmienić tylko jeden wpis - tak jak kolega napisał!
Dodam tylko, że AM chodzi jednak sprawniej i szybciej, gdy program jest w pamięci wewnętrznej a na sd tylko mapy.