witam!
bardzo madrze udalo mi sie zrobic podobna rzecz do twojej tzn. z psuciem!

tez wzialem moova z miomap i chcialem wrzucic automape. jak podlaczylem do kompa to wykryl jako flash diska i raz dwa nagrzebalem wgralem automape i nie zmienialem pliku paths.xml tylko centralnie zmienilem nazwe z wcmAM.exe na appstartupsec.exe i efekt koncowy mam jak u ciebie
skowal map tez oczywiscie nie wgralem do urzadzenia bo "po co" na szczescie jak wkladam karte z mapami to moge wybrac i automapa dziala. gps'a ustawilem na com7 i 56tys i mozna sie cieszyc z nawigacji... tylko jak to teraz odwrocic?
zamknac automapy sie nie da bo jest zwis i tylko przelacznik w pozycje reset zeby wylaczyc i potem wlaczyc. usb nie wykrywa. rozladowywanie tez nie dziala bo... jak juz zdechnie to po podlaczeniu kabla budzi sie z automapa. jak kabel podlacze tylko na moment zeby sie wzbudzil i wyciagne to pojawia sie na chwile ekran polaczenia z usb ale windows nie zdazy nawet do konca wykryc urzadzenia a co dopiero ja podmienic potem plik bo wlacza sie juz ta cholerna automapa :/ i tak w kolo!
jak robie wg linku ktory podales czyli jak zdycha przelaczam na reset potem kabel i on to pojawia sie pomaranczowy splash mio ale momentalnie wlacza sie automapa! to samo z przelacznikiem w pozycji on i off. na reset tylko sie laduje.
probowalem tez motywu z MioPocket_2.0_Release_22.zip i MioAutoRun-Beta6.zip a nawet z plytki probowalem podgrywac flasha na karte ale karty nie czyta przy starcie tylko odpala automape:(
przypomnij sobie moze dokladniej jak ci sie to udalo bo ja juz wtykam ten kabelek pol h

i nie chce mi sie tak zwiesic zeby komp wykryl mi flasha:/
sorry za chaos wypowiedzi ale chyba bedziesz wiedzial o co mi chodzi

pozdrawiam!