Mio C720b

• 1 Odpowiedzi
  • 2577 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline daras38

• 9
Mio C720b
« dnia: Styczeń 24, 2009, 15:25:29 »
Witam serdecznie Wszystkich :!: :!: :!:
Jestem początkującym użytkownikiem nawigacji Mio C720b.Jaki Proponujecie program do odblokowania Mio C720b?Przeglądałem różne fora i zdania są podzielone który program użyć.Chodzi mi o MioProcket.... i o MioAutorun Beta.... Posiadam Automapę z licencją i chciałbym aby ta mapa działała na mojej nawigacji.Przeglądałem pliki tych dwóch programów i nie znalazłem ikony do Automapy.Proszę Was o doradzenie mi co wybrać i jak poprawnie zainstalować. :ok:
Próbowałem odblokować C720b programem MioAutorun Beta 7 i niestety pojawia się komunikat:.Proszę Was o pomoc :!: :!:
Co mam zrobić dalej :?: :?: :?: :?: ??? ???
« Ostatnia zmiana: Styczeń 25, 2009, 11:31:20 wysłana przez daras38 »
posiadam Mio C720b

*

Offline ΠΟΝΤΙΚΟΣ

• 411
    • GPS-service.pl
  • Sprzęt: HTC Athena x7500 + co sie trafi ;)
Odp: Mio C720b
« Odpowiedź #1 dnia: Luty 09, 2009, 23:52:57 »
Polecam wiec nieskromnie MOJ WLASNY Pakiet Odblokowujacy (do znalezienia na Allegro) z ladnym granatowym tlem i z wygodnymi, duzymi ikonami do Automapy, iGO-8 i MioMap! :)

Pakiet jest prosty, ale przez to bardzo wygodny i latwy w uzyciu - ZAPOMNIJ o kilkunastu czasem kliknieciach zeby uruchomic jakis program, jak w miopocket, albo przeladowane setka smieci i ikon MENU z MioPocket2 !!

Kazdy oczywiscie moze samodzielnie przerobic Systeminformation, by sluzyl temu samemu celowi! :)
« Ostatnia zmiana: Luty 09, 2009, 23:56:48 wysłana przez ΠΟΝΤΙΚΟΣ »
Nigdy nie bedziemy jak Bonnie i Clyde, ani orłem i reszką
Będziemy jak ten deszczowy maj, jak ci wszyscy brzydcy ludzie z Tesco..