Mio C720 brak MY Flash Disk

• 1 Odpowiedzi
  • 2186 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Mio C720 brak MY Flash Disk
« dnia: Sierpień 23, 2008, 15:25:29 »
Mozę ktoś podpowie Bo ja już pomysłu nie mam.

Problem polega na tym ze po odblokowaniu Mio paczką MioAUtoRun 7 zamiast My Flash Disk mam dwa poldery My Documents
Oczywiście przeglądająć foldery z poziomu mio.
Jak podłącze Mio pod PC przez AS to mam My Flash Disk i My Documents
Przeglądałem rejestr i wydaje mi się ze tam jest wszystko w porządku.
Próbowałem zrobić nowy folder z poziomu PC MY Flash Disk1 to z poziomu Mo wyszło mi 3 foldery My Dokuments .
Moze ktoś ma pomysł co z tym zrobić

Ostatnie spostrzeżenie Jak wchodze w  folder My Documents który powinien być jako My Flash Disk  to na pasku adresu mam \My Dokuments. Ale jak już wejde w następny folder z tej lokalizacji np miomap to na pasku adresu zmienia mi sie już na \My Flash Disk\MioMap
« Ostatnia zmiana: Sierpień 23, 2008, 15:47:27 wysłana przez whats_upp »

Odp: Mio C720 brak MY Flash Disk
« Odpowiedź #1 dnia: Wrzesień 14, 2008, 13:10:51 »
Mozę ktoś podpowie Bo ja już pomysłu nie mam.

Problem polega na tym ze po odblokowaniu Mio paczką MioAUtoRun 7 zamiast My Flash Disk mam dwa poldery My Documents
Oczywiście przeglądająć foldery z poziomu mio.
Jak podłącze Mio pod PC przez AS to mam My Flash Disk i My Documents
Przeglądałem rejestr i wydaje mi się ze tam jest wszystko w porządku.
Próbowałem zrobić nowy folder z poziomu PC MY Flash Disk1 to z poziomu Mo wyszło mi 3 foldery My Dokuments .
Moze ktoś ma pomysł co z tym zrobić

Ostatnie spostrzeżenie Jak wchodze w  folder My Documents który powinien być jako My Flash Disk  to na pasku adresu mam \My Dokuments. Ale jak już wejde w następny folder z tej lokalizacji np miomap to na pasku adresu zmienia mi sie już na \My Flash Disk\MioMap

Może spróbuj najpierw scandiska na karcie włożonej do czytnika - pewnie przy wkładaniu i wyjmowaniu karty i wykonywaniu w międzyczasie operacji na jej systemie plików coś się w tym systemie popsuło. Popatrz na kilka moich poniższych odpowiedzi.