Witam.
MIO C520 odblokowane (MioAutoRun Beta6).
Po tej operacji wgrywałem na GPSa wszystko co się dało, żeby sprawdzić jak to urządzenia bedzie działać i czy to co tam wrzucam będzie mi do czegoś potrzebne. Były własne tapety + ikony do uruchamiania MioMap czy AM5, był MioPocket we wszytkich wersjach i ostatnio WolfNCU.
To ostanie chyba najbardzie mi odpowiada za względu na możliwość modyfikacji skinów bez zaglądania do plików .ini , ciekawą grafiką oraz dopieszczenie dodatkowymi gadżetami zwłaszcza dynamicznymi wskaźnikami (prędkość, kierunek, położenie geograficzne). Niestety mimo wszelkich możliwych modyfikacji na COMach i ustawień ich prędkości - wskaźniki są martwe. Niczego nie pokazują. Przeglądałem wszyskie pliki INI czy tam nie ma jakiegoś błędu - nic nie znalazłem.
Choć traktuję te wskaźniki tylko jako gadżet to jednak skoro są to niech coś pokazują. Na podstawie skinów Wolfa chciałbym stworzyć swojego własnego skina, gdzie jednym z elementów byłby prędkościomierz.
Czy ktoś już to przerabiał i czy to wogóle da się uruchomić ? A może czegoś tu jeszcze brak ?
Pozdrawiam