MIO c520 + odtwarzanie mp3

• 4 Odpowiedzi
  • 1544 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

MIO c520 + odtwarzanie mp3
« dnia: Lipiec 26, 2007, 15:23:05 »
Witam.
Planuję zakup Mio c520 i w związku z tym mam takie pytanie:
Czy podczas pracy nawigatora/mapy można jednocześnie słuchać muzyki z mp3 (w czasie jazdy)?

Z góry dziękuję za odpowiedź.
G.

Odp: MIO c520 + odtwarzanie mp3
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpień 16, 2007, 07:10:19 »
Ja mam C720 ale nie próbowałem ,czy aby napewno jesteś pewny żę chcesz samodzielnego nawigatora a może tak PacketPC  z funkcją GPS będzie troche drożej ,ale bedziesz mógł zainstalować sobie inne nawigacje inne programy gry mysle że warto dołożyć i mieć komputer w kieszeni
Mio nie polecam  choćby z uwagi że bateria w terenie zdych po 90 min ,śmichu warte 1600zł dałem za to  :mad: lepiej dołożyć i kupić PPC  a jest w czym wybierać zwróć uwage przy zakupie na pojemność pamięci czym większa tym lepsza  zapytaj jeszcze na forum w działe PDA dla WM tam Ci powiedzą co jest warte kasy a co zwykły z Chin tandetny produkt

*

Offline Rime

• 25
  • Sprzęt: Dell Axim X30 624MHz
« Odpowiedź #2 dnia: Sierpień 17, 2007, 02:26:23 »
Kolega zadał pytanie:
Czy podczas pracy nawigatora/mapy można jednocześnie słuchać muzyki z mp3 (w czasie jazdy)?
Więc odpowiadam:
Po odblokowaniu Mio jest to możliwe, wtedy możesz mieć otwarte tyle aplikacji ile chcesz... no powiedzmy "ile  zasobów na to wystarczy". Raczej Mio zbytnio nie uciągnie jednoczesnego dekodowania pliku MP3 i odpalonego programu do nawigacji w sensie że wszystko wyraźnie zwolni.

« Odpowiedź #3 dnia: Sierpień 17, 2007, 09:19:17 »
Dokładnie to co powiedział poprzednik wczoraj testowałem MIo po odblokowaniu stał się bardzo powolny generalnie to jak pisałem wyżej uważam że same GPS to tylko sam GPs , a wszelkie inne próby stworzenia to tworczość ich uzdolninych urzytkowników za co im chwała 

« Odpowiedź #4 dnia: Sierpień 19, 2007, 14:18:11 »
OK, dziękuję za odpowiedzi.
Jednak kupiłem NavRoada NR430BT.