mio c520

• 5 Odpowiedzi
  • 1398 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

mio c520
« dnia: Wrzesień 08, 2008, 20:25:21 »
witam moze ktos podpowie dlaczego po resecie  miomapa  sie czysci[caly dysk ] ale jak widze w wlasciwosciach cos tam jest ale chyba winnym  formacie bardzo  prosze o podpowiedz 

*

Offline akubit

• Ekspert GPS
  • 4001
  • Sprzęt: Navroad Vivo Plus, Huawei Honor 6
Odp: mio c520
« Odpowiedź #1 dnia: Wrzesień 08, 2008, 20:34:45 »
Widzę, że masz dwie nawigacje, mio c520 i mio c 520. Mam nadzieję, że nie masz ich więcej np mioc520 albo mi oc520, bo ktoś nie wytrzyma i da Ci bana  :|

« Odpowiedź #2 dnia: Wrzesień 09, 2008, 12:48:56 »
przepraszam porawie  pisownie      pozdrawiam

*

Offline ΠΟΝΤΙΚΟΣ

• 411
    • GPS-service.pl
  • Sprzęt: HTC Athena x7500 + co sie trafi ;)
« Odpowiedź #3 dnia: Wrzesień 13, 2008, 01:10:59 »

Sprecyzuj problem Kolego, co rozumiesz pod pojeciem 'Automapa sie czysci"  - bierze mydlo, albo szpachle, i skrobie z siebie wszystko cos w niej poustawial? A moze znika z 'dysku'? ;)

A moze instalujesz ja gdzies w kosmosie, a nie na Flash Disk, albo w Storage Card?
Nigdy nie bedziemy jak Bonnie i Clyde, ani orłem i reszką
Będziemy jak ten deszczowy maj, jak ci wszyscy brzydcy ludzie z Tesco..

« Odpowiedź #4 dnia: Wrzesień 14, 2008, 15:33:58 »
witam -  jak wgram mu kopie  na  flash dysk  to mam wszystko co trzrena w mio c520 ale po resecie  nie ma juz  mapy mio   no i  juz nic nie mozna wgrac na flash dysk  pokazuje mi ze  jest pelny   ale na  kompie nie widac na flash dysku nic       nie wiem co dale  zrobic    zeby cos wgrac na flash dysk to musi miec  miejsce ale   nie mozna bo jest full zapelniony     moze  ktos ma podobny problem prosze o podpowiedz pozdrawiam

*

Offline ΠΟΝΤΙΚΟΣ

• 411
    • GPS-service.pl
  • Sprzęt: HTC Athena x7500 + co sie trafi ;)
« Odpowiedź #5 dnia: Wrzesień 14, 2008, 21:01:14 »
Bylbym Ci wielce zobowiazany Kolego, a nawet chetny do pomocy, gdybys byl uprzejmy pisac po polsku.

Robociego niestety mnie nie nauczyli ;/ ;P

Ja rozumiem doskonale ze Ty doskonale wiesz co masz na mysli piszac cos co napisales, ale moze sprobuj pisac tak, zeby inni tez mieli szanse zrozumiec? ;)
Nigdy nie bedziemy jak Bonnie i Clyde, ani orłem i reszką
Będziemy jak ten deszczowy maj, jak ci wszyscy brzydcy ludzie z Tesco..