MIO C250.. potrzebna pomoc z MIOPOCKET !!

• 4 Odpowiedzi
  • 3917 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

MIO C250.. potrzebna pomoc z MIOPOCKET !!
« dnia: Sierpień 02, 2009, 16:02:47 »
witam wszystkich.. :wink: mam problem z ktorym nie moge sie uporac juz od dlugiego czasu. zakupilem w niemczech mio c250 jakies 2 lata temu i chcialbym teraz z niego zrobic funkcjonalne urzadzenie, od jakiegos miesiaca z nim walcze bo chcialem go odblokowac i wgrac jakos auto mape ktora mi jest potrzebna poniewaz jezdze tirem a tam sa odpowiednie ustawienia. wiec:
-wgrywam miopocket na karte SD instaluje sie wszystko wlacza i dziala ale wyłączam urzadzenie i wlączam i musze od nowa wylozyc i wlozyc karte zeby odpalilo sie miopocket a chodzi mi o to czy nie da sie zrobic tak zeby po wlaczeniu urzadzenia automatycznie odpalalo sie mio pocket z takimi ustawieniami jak zapisywalem?
-jak mozna wgrac auto mape, chodzi mi o manualne wyszukanie na karcie przez windowsa i wlaczenie bo wgralem mapamap, IGO, ale automapy nie moge otworzyc bo wyskakuje blad a na tym mi najbardziej zalezy.
Prosze o pomoc i pozdrawiam :proud:

*

Offline marekhc

• 23
  • Sprzęt: SPV-M650
Odp: MIO C250.. potrzebna pomoc z MIOPOCKET !!
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpień 03, 2009, 11:29:46 »
Aby uruchomić automape na mio c250 potrzebne jest zaktualizowanie romu do V2 inaczej AM nie zadziała.

« Odpowiedź #2 dnia: Sierpień 03, 2009, 17:51:49 »
a jak bezpiecznie zaaktualizowac rom do wersji V2?? i czy wtedy pojda inne mapki np IGO albo AutoPilot??

*

Offline marekhc

• 23
  • Sprzęt: SPV-M650
« Odpowiedź #3 dnia: Sierpień 03, 2009, 20:47:41 »
Aktualizacja udostepniona przez mio jest z reguły bezpieczna a czy mapy zostaną to niestety nie

*

Offline ΠΟΝΤΙΚΟΣ

• 411
    • GPS-service.pl
  • Sprzęt: HTC Athena x7500 + co sie trafi ;)
« Odpowiedź #4 dnia: Sierpień 07, 2009, 18:47:25 »
Aktualizacja ROM oraz MAP do miomap 2008 jest przysylana na plycie CD przez mio (BEZPLATNIE), jesli przeslesz im kopie faktury nabycia swojego MIO.

Poza tym MioPocket - dowolna wersja NIE CHODZI na c250 :) Chodzi za to bez problemu Pakiet mojego autorstwa (mio-c250-Z-lite-menu.zip) - jest to NAJLZEJSZY Pakiet dostepny na c250 - max 8MB! 
« Ostatnia zmiana: Sierpień 07, 2009, 18:49:38 wysłana przez ΠΟΝΤΙΚΟΣ »
Nigdy nie bedziemy jak Bonnie i Clyde, ani orłem i reszką
Będziemy jak ten deszczowy maj, jak ci wszyscy brzydcy ludzie z Tesco..