Mio 269+ i AutoMapa 4.12

• 3 Odpowiedzi
  • 2338 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Mio 269+ i AutoMapa 4.12
« dnia: Styczeń 25, 2008, 13:48:56 »
Witaj,mam do was ogromna prosbe.
NIejestem poczatkujacm w tym temacie ale mam wlasnie problemy dotyczace instalacji AutoMapy.Nieprobowalem co prawda z wersja 3.9.3, lecz odrazu z 4.12,
Odblokowalem go bez zadnego problemu,wgralem DLL-e ktore byly polecane na forach,wgralem nowy ROM,w sumie zrobilem wszystko co nalezalo sie zrobic.
Moje problemy to:

1. podczas instalacji AM 4.12, niemoge jej zainstalowac na STRORAGE CARD, bo w momencie gdy to zrobie,to po kilku sekundach sie zwiesza i zaczyna migac moj MIO.

2. probowalem zainstalowac AM na SD card, i zrobilem to, ale system nic niewidzi i nieda sie kompletnie nic uruchomic.Probowalem wszystki mozliwe ikony AutoMapy, i nici z tego.

3.nieda sie zainstalowac na Program Files, bo wogole tego niewidze z poziomu AS.

4.AS po podlaczeniu pokazuje mi ze jest jakas niezgodnosc pomiedzy PC a MIO.

Bede wdzieczny za wskazowki odnosnie tego tematu, ew jakies linki.

schuvi.corp@gmx.at

Odp: Mio 269+ i AutoMapa 4.12
« Odpowiedź #1 dnia: Styczeń 28, 2008, 15:16:24 »
Otrzymalem od Kargula, link do  filmu o Mio 269+, na ktorym widac jak AutoMapa 4.12 chodzi na tym urzadzeniu.
 Film ten tez sciagnalem wczoraj z innego forum,tylko niewiem co i jak dalej. Kolega ktory nakrecil ten filmik niema jednak najmniejszej ochoty dzielic sie wiadomosciami czy tez jakimikolwiek plikami.Mysle ze poprostu film nienalezy do niego bo coz innego mozna myslec(chyba niejest takim dupkiem zeby sie niepodzielic).Gdyby ktos cos wiecej wiedzial.....sluchaczy bedzie wiecej napewno.
pozdrawiam

*

Offline Kargul.pl

• 303
  • Sprzęt: Mitac Mio269+ WinCE 4.2 .NET
« Odpowiedź #2 dnia: Styczeń 28, 2008, 15:42:13 »
Domyślam sie, że już przeczytałeś PW - następnym razem zastanów się co piszesz i do kogo!
Kolejna sprawa to piszesz w zły dziale - ten dotyczy sprzętu na WM a nie WinCE.
Jeszcze jedna sprawa - po rozmowie z Tobą nie ma najmniejszej szansy na upublicznienie sposobu na uruchomienie AM4 na WinCE4.2.

Pozdrawiam!

« Odpowiedź #3 dnia: Styczeń 28, 2008, 15:58:43 »
Nierozumiem Ciebie w tym momencie.Dlaczego jestes taki zawziety, i co masz na mysli piszac ze po rozmowie zemna??? Urazilem Cie czyms?? Poprosilem jak kazdy inny prosi o pomoc. Ty mowisz o komercji, no ok masz do tego prawo. Tylko czemu zawziales sie wlasnie na 269+? Bo nikt sobie z nim nieradzi,prawda??
Fajnie ze jestes zalogowany na kilku forach pod roznymi Nickami i wodzisz ludzi za nos, bo oni wierza w to ze im pomozesz, bo jakby niebylo to kazdy tu wie ze Kargul sie na tych rzeczach zna.
No coz, trzeba bedzie tego mio piznac do kosza bo niema rady.Dzieki za odpowiedzi, tak czy inachej.
pozdrawiam