Instalacja oprogramowania na C520

• 3 Odpowiedzi
  • 1735 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Instalacja oprogramowania na C520
« dnia: Luty 24, 2008, 10:31:31 »
Witam wszystkich i zwracam się z prośbą o pomoc, otóż nieznam się zbytnio na PNA/PND. Posiadam nawigacje c520 i chciałbym go oblokować i zainstalować inne aplikacje do nawigacji (Automape czy tomtoma). Przeczytałem jak to zrobić..ściągnolem ten o to plik "http://www.gpspassion.com/upload/MioAutoRun-Beta5.zip", następnie rozpakowalem i zgralem na karte SD. Problem w tym że niewiem jak mam to uruchomić właściwie???? niewiem czy musze mieć jakis program na kompie przez który uruchamiam pliki znajdujące się na c520, czy mam wejść do menedzera plików i tam jakos to uruchomic??? z menedzerem próbowalem i nie działa a na płycie od mio nie widzialem zadnego programiku służącego do instalacji czego kolwiek na tym urządzeniu....prosze o pomoc

*

Offline jaroo5

• *
  • 74
  • Sprzęt: Galaxy S9,
Odp: Instalacja oprogramowania na C520
« Odpowiedź #1 dnia: Luty 25, 2008, 22:06:34 »
lepiej użyj bety 6 http://mateusz.viste.free.fr/miocx20/ jeżeli skopiowałeś juz pliki na kartę to poprostu wsadź ją do mio i urządzenie sie odblokuje, automape instalujesz tak jak każdy inny program z poziomu PC  (wskazujesz miejsce instalacji np karte SD ) na koniec ustawiasz parametry GPS i wszystko powinno dzialać

« Odpowiedź #2 dnia: Luty 27, 2008, 23:33:53 »
dzieki za info :) udało sie odblokowac, ale jak zainstalowalem beta5 i podłaczylem do kompa to tak jak by mi nie wykrywal urzadzenia, tzn w programie transfer niby jest widoczny, ale jak na kompie wlacze instalacje automapy i potem wskazuje ze niema nagrywac na kompa tylko na PDA z win ce to wyskakuje mi ze nie znaleziona urzadzenia????????? co moze byc tego przyczyną????????

*

Offline jaroo5

• *
  • 74
  • Sprzęt: Galaxy S9,
« Odpowiedź #3 dnia: Luty 28, 2008, 20:12:55 »
albo Twoja automapa nie jest przeznaczona dla PDA albo masz problemy z połączeniem (raczej to pierwsze)