C250 problrm z odpaleniem miomap po aktuaizacji przez net

• 1 Odpowiedzi
  • 1370 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

C250 problrm z odpaleniem miomap po aktuaizacji przez net
« dnia: Luty 19, 2008, 09:44:09 »
Witam czy może ktos podesłać działająca wersje miomap  +data.zip  dokładnie z mio c250? aktualizowałem z 3,2 na 3,3 przez net i mam error id , wgrywałem później najroznejsze inne miomap i ciągle problem.Po wgraniu od c220 obraz odwrócony o 90 stopni obróciłem na właściwe miejsce jednak jak wybieram adres wywala sie wszystko i restart urządzenia. Wiec jeśli ktoś mógłby podesłać działające byłbym wdzięczny ewentualnie wyjaśnić jak to przywrócić do normalności

robgie@poczta.fm

Odp: C250 problrm z odpaleniem miomap po aktuaizacji przez net
« Odpowiedź #1 dnia: Luty 27, 2008, 00:24:18 »
witam kolego

Zrobiłem dzis dokładnie to samo co ty, czyli  aktualizacje miomap z 3,2 do 3,3 i coz kicha kiedy jest włożona karta z mapami europy zachodniej to urzadzenie sie wiesza kiedy  chce wpisac adres, teraz działą mi jedynie kiedy wyjme karte z dodatkowymi mapami  zachodniej europy, dzwoniłem do serwisu i powiedzieli mi , ze teraz pomoze mi jedynie format pamieci flash i ponowna instalacja fabrycznych map.
Poniewaz aktualizacje miomap 3,3 dostepne na stronach mio, sa przeznaczone  do urzadzen sprzedawanych na zachodzie , posiadaja one wiecej pamieci flash , te na rynek wschodni sa w okrojonej wersji z mniejsza pamiecia i tak duzy plik jaki dograłem zatyka nawigacje.
Opcja odzyskaj mapy mio z płyty nie działa .
Jestem zły bo miałem go zaledwie dwa dni i zachciało mi sie aktualizowac nówke , moze tobie kolego udało sie coś wskórac.....moze pomozesz