Witam,
Mam problem z luncherem. Mianowicie zrobiłem wszystko jak w instrukcji, wgrałem z płytki AM na kartę SD z opcją na kartę i do wincd 5.0 w main.ini ustawiłem
#Command = "\Storage Card\AutoMapa EU\wceAm.exe"
Command = "\My Flash Disk\APTECZKA\AM_BT\Script\au.exe"
nawigacja ładnie się włącza na luncher, miomape można przez nie go włączyć, ale jak uruchamiam AM wyskakuje komunikat "Spodziewano się Automapy w katalogu \My Flash Disk\Automapa EU

Z tym problemem się meczę 2 dzień, ściągnąłem nawet aktualizacje do nawigacji i też nie pomogło.
Dodam tylko tyle, że tu nie leży wina w zainstalowanej mapie, gdyż za pomocą Total Commandera przez plik wceAm.exe bez problemu się uruchamia, ale taki sposób nie zadowala w użytkowaniu zresztą po to jest ten luncher, żeby się dało uruchomić mapę jak się należy, proszę o pomoc.
Edycja://
W paczce "SystemInformation_1.6.2.rar" jest błąd w main.ini, teraz przy kolejnych próbach udało mi się dojść do tego jak zacząłem usuwać inne ikonki, mianowicie w paczce main.ini wygląda tak:
#Command = "\Storage Card\AutoMapa EU\wceAm.exe"
Command = "\My Flash Disk\APTECZKA\AM_BT\Script\au.exe"
A powinna tak:
Command = "\Storage Card\AutoMapa EU\wceAm.exe"
#Command = "\My Flash Disk\APTECZKA\AM_BT\Script\au.exe"
ten błąd występuje przy wszystkich dodatkowych skrótach iGO8 itp. oprócz miomap, przez ten błąd straciłem kilka naście godzin, z przydała by się aktualizacja paczki...
Pozdrawiam.