Jak polaczyc mio c710 z komputerem przez bluetooth?

• 1 Odpowiedzi
  • 2577 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Jak polaczyc mio c710 z komputerem przez bluetooth?
« dnia: Październik 06, 2008, 19:56:20 »
Chce odblokowac Mio c710 jednak poleglem juz przy polaczeniu z komputerem przez bluetooth..
Przeczytalem chyba cale forum plus google i nie moge za cholere sie polaczyc. Z telefonami nie mam zadnego problemu, wszystko wykrywa automatycznie. Jak sie ustawia porty w pc/pda zeby to wszystko chodzilo?
Zauwazylem, ze jak daje w Urzadzenich Bluetooth/Porty Com/dodaj/wychodzacy/przegladaj to wykrywa mi mojego Mio, ale wyskakuje komunikat wybrane urzadzenie nie ma uruchomionej uslugi portow szeregowych. Port przychodzacy ustawia mi na com3. Przez activesynca tez nic nie moge zrobic. Ktos moze mi pomoc? A moze mozna to zrobic jakos przez kabel?

Odp: Jak polaczyc mio c710 z komputerem przez bluetooth?
« Odpowiedź #1 dnia: Październik 07, 2008, 10:31:34 »
Chce odblokowac Mio c710 jednak poleglem juz przy polaczeniu z komputerem przez bluetooth..
Przeczytalem chyba cale forum plus google i nie moge za cholere sie polaczyc. Z telefonami nie mam zadnego problemu, wszystko wykrywa automatycznie. Jak sie ustawia porty w pc/pda zeby to wszystko chodzilo?
Zauwazylem, ze jak daje w Urzadzenich Bluetooth/Porty Com/dodaj/wychodzacy/przegladaj to wykrywa mi mojego Mio, ale wyskakuje komunikat wybrane urzadzenie nie ma uruchomionej uslugi portow szeregowych. Port przychodzacy ustawia mi na com3. Przez activesynca tez nic nie moge zrobic. Ktos moze mi pomoc? A moze mozna to zrobic jakos przez kabel?

Skoro chcesz odblokować swoje MIO to wszelkie podane przez ciebie operacje nic ci nie dadzą. Polegniesz. Twoje MIO to nie telefon, ani nawet PDA tylko zwykłe PNA. Połączenie przez BT - poco?. Active Sync będzie dla ciebie dostępny dopiero po odblokowaniu urządzenia.
Przeczytaj ten wątek, a wszystko okaże się banalnie proste:
http://pdaclub.pl/forum/index.php?topic=69113.0

Pozdrawiam