Youtube na A701 - uruchomil ktos?

• 4 Odpowiedzi
  • 896 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline QrKo

• *
  • 69
  • Sprzęt: MIO A701
Youtube na A701 - uruchomil ktos?
« dnia: Listopad 27, 2007, 20:17:10 »
Zainstalowalem wtyczke Flash plugin pod wm5, wlazlem przez Opere na youtuba, otwarlem jakis dlugi filmik, niestety mio przestal reagowac podczas ladowania wiec zrobilem soft reseta i teraz po wejsciu na youtuba ponownie wywala komunikat aby zainstalwoac wtyczke. Ktos to rozgryzł? :>

Reinstall wtyczki pomogl jednak nawet najkrotszy filmik przy kompletnym zaladowaniu przerywa, tzn co 1-2 sekundy na ulamek sekundy sie zatrzymuje, przez co nie leci plynnie.
« Ostatnia zmiana: Listopad 27, 2007, 20:23:24 wysłana przez QrKo »

Odp: Youtube na A701 - uruchomil ktos?
« Odpowiedź #1 dnia: Listopad 28, 2007, 07:41:17 »
a jak się łączysz?
Jeśłi przez gprs to według mnie gra nie warta świeczki. Bez chociaż EDGE'a to dupa ....

*

Offline QrKo

• *
  • 69
  • Sprzęt: MIO A701
« Odpowiedź #2 dnia: Listopad 29, 2007, 14:02:40 »
Przez bluetooth z laptopem a przez niego z netem. Necik smiga milo, problem w tym ze sam filmik "laguje" juz po zaladowaniu, tak jak by procesor nie wyrabial i to w sumie calkiem prawdopodobne bo flash znany jest z tego ze pozera procesor. Nawet na domowym pc podczas ladowania animacji we flashu moze byc kilkudziesiecio procentowe obciazenie cpu wiec chyba nie ma co kombinowac z mio...

« Odpowiedź #3 dnia: Grudzień 02, 2007, 21:08:17 »
Ok rozumiem ale po kiego grzyba potrzebny Ci jiutub na telefonie skoro w promieniu kilku metrów masz kompa ?

*

Offline Manohi

• *
  • 68
« Odpowiedź #4 dnia: Grudzień 14, 2007, 10:58:10 »
Ok, fajnie, ale w momencie gdy ładuję do mio kartę WI-WI i korzystam z hotspota?
Ja na przykład nie mogę odtwarzać filmów z youtube jak i z youtube for mobile, chociaż zainstalowałem wtyczkę... Jakieś propozycje?
Oczy obecnych skierowane były na okropności na niebie. . .