Możesz to zrobić w programiku (zresztą świetnym - polecam) - Advanced Configuration Tools. Bardzo łatwiutko - jest taka opcja wprost w zakładce "Appearance".
Napisane: 04 Grudzień 2007, 11:26:25
A ja mam do Ciebie pytanko związane z obsługą rlToday. Wziąłem się za to, ale za grzyba nie wiem jednego i jakoś nie umiem sobie poradzić. Trochę bo jestem za słaby w te klocki (konfiguracyjne), a trochę chyba bo jestem mocno niewyspany dzisiaj (półroczny Junior #2 daje popalić aż miło!). Otóż nie wiem jak z Twojej skórki wyrzucić to Twoje zdjęcie (urocze skądinąd), nie wiem też jak wrzucić tam swoje skróty zrobione vjay-em. Nie wiem też jak:
1. zmienić listę programów pojawiających się na tych dolnych ikonkach (sms, phone itd)
2. zmniejszyć wysokość pluginu, żeby nie pojawiał się po prawej pasek przewijania.
Gdybyś mógł mi pomóc, byłbym niezmiernie wdzięczny. Jeżeli uważasz, że pytanie jest z gatunku "idioten" czyli każdy powinien wiedzieć, nie obrażę się jak mnie opier... - nadstawię drugi policzek z radością - jest to też sposób nauki