WM6 ROMy do A701 - nowości, uwagi i spostrzeżenia

• 824 Odpowiedzi
  • 242602 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline 6nt

• Ekspert Mio z GSM
  • 2545
  • Myślę, więc... myślę!
    • SGL-W
  • Sprzęt: HTC Kaiser z orangutana (TyTN II), MIO A701, SE K8
Odp: WM6 ROM do A701 - projekt Atifarkas (Lifeforce) i projekt chiński
« Odpowiedź #180 dnia: Listopad 27, 2007, 17:47:14 »
6nt - jasne ;).

Znaczy, że pirat? Weź mnie nie strasz, nie lubię mieć piratów, bo się z tym jakoś dziwnie czuję :-| Nie to, żebym nigdy i nic, ale zawsze z niechęcią.  :S A jak to stwierdzić z całą pewnością czy to pirat czy niepirat? Nie znalazłem nigdzie w sieci możliwości kupienia tegoż, więc nie umiem zweryfikować. No, chyba że napiszę do Arcsoftu...

*

Offline kolsek345

• 325
  • Sprzęt: SGS 3  16 GB
« Odpowiedź #181 dnia: Listopad 27, 2007, 20:42:40 »
No chyba wiecej sensownych wpisow odnosnie ustawien profilu mms w rejestrze nie ma.Zalaczam plik .reg.Przypominam ze to ustawienia dla orange , nie uzywalem zadnego arcsofta i mmsy mi dzilają bardzo dobrze (wysylka i odbior) , (ROM Alcoholera).Móglby ktos sprawdzic importujac do rejestru poniższy plik  .req programem regedit zalaczonym w tym ROMie.Oczywiscie trzeba oprócz tego  w sekcji Settings/Connections/MY ISP ustawic najpierw polaczenie pod MMS zgodnie z instrukcja ze strony MIO :  http://www.mio.com.pl/download.php?fr=a701&d=
« Ostatnia zmiana: Listopad 27, 2007, 21:13:17 wysłana przez kolsek345 »

*

Offline carl0s

• *
  • 99
  • Sprzęt: Mitac Mio A701
« Odpowiedź #182 dnia: Listopad 27, 2007, 22:20:09 »
Wyedytowalem pliczek podrzucony przez kolege kolsek345. Nastawy na Plus GSM - sprawdzone i smiga, procedura taka sama jak post wyzej.
Moze sie komus nada. Pliczek w załączniku

*

Offline pracusele

• 29
  • Sprzęt: MIO A701 +WM6 + SD 2GB
« Odpowiedź #183 dnia: Listopad 27, 2007, 23:01:41 »
No chyba wiecej sensownych wpisow odnosnie ustawien profilu mms w rejestrze nie ma.Zalaczam plik .reg.Przypominam ze to ustawienia dla orange , nie uzywalem zadnego arcsofta i mmsy mi dzilają bardzo dobrze (wysylka i odbior) , (ROM Alcoholera).Móglby ktos sprawdzic importujac do rejestru poniższy plik  .req programem regedit zalaczonym w tym ROMie.Oczywiscie trzeba oprócz tego  w sekcji Settings/Connections/MY ISP ustawic najpierw polaczenie pod MMS zgodnie z instrukcja ze strony MIO :  http://www.mio.com.pl/download.php?fr=a701&d=

a jak zaimportowac ten plik? tzn zmieniłem nazwe na mms.reg czy ma zostac mms2? wystarczy uruchomic ten plik czy jakas inna droga? Chetnie to sprawdze bo moge odbierać mmsy a wysyłanie nie działa chyba tak jak u 6nt.
Mam do was jeszcze pytanie przy WM5 było cos takiego co miało usprawnic baterię:
stryker opis wyłączania AS:

1. Odpalasz ActiveSync (wg opisu:
Start>Programs>ActiveSync, jeśli go tam nie ma, to:
Start>Settings>Menus zaznaczyć ActiveSync zamknąć i teraz
Start>ActiveSync)

2. W programie ActiveSync wchodzisz do
Menu>Add Server Source
- wpisujesz na pierwszym ekranie:
Server address: dowolny
- dajesz Next
- wpisujesz:
User name: dowolny
Password: dowolny
Domain: dowolny
- dajesz Next
- odznaczasz wszystko
- dajesz Finish

3. Dalej w programie ActiveSync
Menu>Schedule
- ustawiasz:
Peak times: Manually (jest na samej górze boxa)
Off-peak times: Manually (jest na samej górze boxa)
- dajesz OK

4. Dalej w programie ActiveSync
Menu>Options
- mlaskasz na Exchange Server (I TYLKO NA TO!!!) i dajesz Delete
- potwierdzasz usunięcie na Warning Message przez Yes
Czy w WM6 też to robicie czy to narazie nie sprawdzone?

*

Offline prozor

• 1089
  • Człowieku, nie irytuj siebie i mnie. Zgoda?
  • Sprzęt: ZTE Blade
« Odpowiedź #184 dnia: Listopad 27, 2007, 23:18:08 »

Jak widać, M$ obsługę MMS jak zwykle kupił od kogoś, w tym wypadku od Jataayu.
No i super, zaraz zaimportuję tą gałąź i sprawdzę czy działa (powinno).

Z tego co widzę, zmiany dla innych sieci trzeba ustawić tylko tu:

[HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Jataayu\MMS\Profiles]
"ActiveProfile"="orange"

[HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Jataayu\MMS\Profiles\orange]
"Encoding"=dword:00000000
"Port"=dword:000023f1
uwaga: wartość szesnastkowa, dziesiętnie to 9201: wstawić wartość dla danej sieci (podają dziesiętnie, zamienić na hex i wstawić)

"IP Address"="192.168.6.104"
"Gateway"=dword:00000001
"Data Connections"="{ADB0B001-10B5-3F39-27C6-9742E785FCD4}"
i tu jest kruczek: należy zlokalizować ciąg, oznaczający połączenie zestawiane do mms'u
klucz znajduje się tu:HKEY_LOCAL_MACHINE\Comm\ConnMgr\Providers\{7C4B7A38-5FF7-4bc1-80F6-5DA7870BB1AA}\Connections\Orange MMS\ConnectionGUID

U mnie ma wartość: {821B346F-695C-EED2-75E7-F93BB96C71EE}
no i zostanie jeszcze jeden klucz do zmiany:

"MMSC URL"="mms.orange.pl"
Napisane: Listopad 27, 2007, 23:15:33

Wyedytowalem pliczek podrzucony przez kolege kolsek345. Nastawy na Plus GSM - sprawdzone i smiga, procedura taka sama jak post wyzej.

Dziwne, że działa, bo nie zmieniłeś klucza odwołującego się do zestawienia połączenia MMS po gprs...
Jeśli chcesz się o coś zapytać, zadaj jasne i konkretnie pytanie. Ale pamiętaj żeby sprawdzić, czy wcześniej już nikt o to się nie zapytał i nie udzielił odpowiedzi... Przed zadaniem pytania, najpierw przeczytaj to: http://rtfm.killfile.pl/

*

Offline kangur_kolczasty

• *
  • 64
  • Sprzęt: MIO A701
« Odpowiedź #185 dnia: Listopad 27, 2007, 23:33:49 »
Prozor, błagam, toż to magia.... :] No z tym to na pewno sobie nie poradzę. A cholera abonament mam właśnie w plusie...

*

Offline prozor

• 1089
  • Człowieku, nie irytuj siebie i mnie. Zgoda?
  • Sprzęt: ZTE Blade
« Odpowiedź #186 dnia: Listopad 27, 2007, 23:40:15 »
Prozor, błagam, toż to magia.... :] No z tym to na pewno sobie nie poradzę. A cholera abonament mam właśnie w plusie...

MUSISZ odszukać klucz:
HKEY_LOCAL_MACHINE\Comm\ConnMgr\Providers\{7C4B7A38-5FF7-4bc1-80F6-5DA7870BB1AA}\Connections\Orange MMS\ConnectionGUID

Najlepiej, jakbyś zrobił eksport HKEY_LOCAL_MACHINE\Comm\ConnMgr\Providers\{7C4B7A38-5FF7-4bc1-80F6-5DA7870BB1AA}\Connections to przygotuję wpis do rejestru - reszta jest stała, tylko te nieszczęsne odwołanie do połączenia jest zmienne. NO chyba, że faktycznie działa bez tego, w co wątpię, ale nieomylny to ja nie jestem ;).
Jeśli chcesz się o coś zapytać, zadaj jasne i konkretnie pytanie. Ale pamiętaj żeby sprawdzić, czy wcześniej już nikt o to się nie zapytał i nie udzielił odpowiedzi... Przed zadaniem pytania, najpierw przeczytaj to: http://rtfm.killfile.pl/

*

Offline zbig65

• *
  • 55
  • Sprzęt: Mio A701+SD 2GB Kingston+WM6.1-PLK-19591
« Odpowiedź #187 dnia: Listopad 27, 2007, 23:49:14 »

Ten plik dla Plusa, po wprowadzeniu do rejestru, niestety nie dzała.

*

Offline kolsek345

• 325
« Odpowiedź #188 dnia: Listopad 28, 2007, 08:02:45 »
a jak zaimportowac ten plik? tzn zmieniłem nazwe na mms.reg czy ma zostac mms2? wystarczy uruchomic ten plik czy jakas inna droga? Chetnie to sprawdze bo moge odbierać mmsy a wysyłanie nie działa chyba tak jak u 6nt.
Mam do was jeszcze pytanie przy WM5 było cos takiego co miało usprawnic baterię:
stryker opis wyłączania AS:

1. Odpalasz ActiveSync (wg opisu:
Start>Programs>ActiveSync, jeśli go tam nie ma, to:
Start>Settings>Menus zaznaczyć ActiveSync zamknąć i teraz
Start>ActiveSync)

2. W programie ActiveSync wchodzisz do
Menu>Add Server Source
- wpisujesz na pierwszym ekranie:
Server address: dowolny
- dajesz Next
- wpisujesz:
User name: dowolny
Password: dowolny
Domain: dowolny
- dajesz Next
- odznaczasz wszystko
- dajesz Finish

3. Dalej w programie ActiveSync
Menu>Schedule
- ustawiasz:
Peak times: Manually (jest na samej górze boxa)
Off-peak times: Manually (jest na samej górze boxa)
- dajesz OK

4. Dalej w programie ActiveSync
Menu>Options
- mlaskasz na Exchange Server (I TYLKO NA TO!!!) i dajesz Delete
- potwierdzasz usunięcie na Warning Message przez Yes

Sprubój zaimportowac ten plik (bez zmiany nazwy) programem regedit zaszytym w ROMie Alcoholera przez menu /registry/import.
Na drugie pytanie odpowiedz jest twierdzaca , robilem te ustawienia odnosnie Activesync i dzialają.Pozdro
« Ostatnia zmiana: Listopad 28, 2007, 09:39:48 wysłana przez kolsek345 »

*

Offline carl0s

• *
  • 99
« Odpowiedź #189 dnia: Listopad 28, 2007, 09:22:20 »
Przepraszam bardzo, ale o zadnych zmiennych dla połaczenia MMS nie wiem a mimo to mmsy mi smigaja - przetestowane w sposob organoleptyczny: Wysyłka pliku z obrazkiem, dzwiekiem i textem, odbior pliku z obrazkiem. Gra i buczy. Konfigurowalem to w sposob taki, ze najpierw zaimportowalem pliczek rejestru, a pozniej ustawilem w my isp wlasciwosci lacza mms.
Po sprawdzeniu klucza ktory podal Pozor - u mnie po procedurze opisanej wyzej w kluczu
HKEY_LOCAL_MACHINE\Comm\ConnMgr\Providers\{7C4B7A38-5FF7-4bc1-80F6-5DA7870BB1AA}\Connections\ ustawilo się samo "MMS Plus", wartość Connection Gui wynosi: {B96604CC-3D3D-9430-DCEB-7A7171BE825C}.
Sprawdziłem jeszcze raz - usunalem lacze mms z My ISP, skasowalem wpisy w rejestrze, zaimportowalem pliczek, ustawilem wlasciwosci polaczenia w My ISP, wyslalem mmsa i odebralem mmsa. Mozliwe iz kolejnosc wykonywanych czynnosci ma znaczenie - proponuje sprawdzic.

Pozdr.
Carl0s

*

Offline wielbuond

• 256
  • Sprzęt: Mio A701; SD_Card: hama 1GB
« Odpowiedź #190 dnia: Listopad 28, 2007, 11:45:06 »
Czy ktoś wie jak wyłączyć/zmienić dźwięk pojawiający się po wysłaniu smsa? Chodzi mi o ten dźwięk przy wyskakującym okienku "Notification: Message send". W WM5 był on cichy i przyjemniejszy dla ucha. Używam ROMu Alcoholera. Przeglądając folder Windows nie mogłem znaleźć odpowiedniego pliku dźwiękowego.

*

Offline kolsek345

• 325
« Odpowiedź #191 dnia: Listopad 28, 2007, 11:57:38 »
Ten dzwiek nazywa sie "Alarm2.wav" (no daje po uszach :E) i znajduje sie w katalogu głównym windows.Pozwolilem sobie przerobic nieco ten plik (zmiana glosnosci tylko) i zamiescic tutaj.Trzeba go wgrac (zastapic) do katalogu windows w urzadzeniu.Pozdro
« Ostatnia zmiana: Listopad 28, 2007, 12:00:31 wysłana przez kolsek345 »

« Odpowiedź #192 dnia: Listopad 28, 2007, 12:49:57 »
witam  moze mi ktos pomóc jak ustawic mms era?wgrałem  win6  ustawiłem połłaczenie dl mms era ale jak wchodze w mms i daje nowy to nie wiem jak ustawic dalej  mms era !moze ktos poradzi?

*

Offline carl0s

• *
  • 99
« Odpowiedź #193 dnia: Listopad 28, 2007, 13:41:57 »
kolejny zaobserwowany problem z WM6. Pierdola doslownie, ale dzisiaj zdolala mnie zdenerwowac. Po zablokowaniu urzadzenia klawisze glosnosci na boku Mio pozostaja odblokowane. I w ten sposob przy kilku ruchach noga moj Mio przelaczyl sie elegancko i bez mojej wiedzy w tryb milczka. Czy ktos wie jak to naprawic / poprawic?

*

Offline kolsek345

• 325
« Odpowiedź #194 dnia: Listopad 28, 2007, 13:49:45 »
witam  moze mi ktos pomóc jak ustawic mms era?wgrałem  win6  ustawiłem połłaczenie dl mms era ale jak wchodze w mms i daje nowy to nie wiem jak ustawic dalej  mms era !moze ktos poradzi?

Sproboj importowac do rejestru ten klucz ktory tu zalaczam.Nie wiem czy bedzie dzialal bo mam orange , ale wpisalem ustawienia dla ery.Pozdro
« Ostatnia zmiana: Listopad 28, 2007, 15:45:39 wysłana przez kolsek345 »

« Odpowiedź #195 dnia: Listopad 28, 2007, 13:57:34 »

Sproboj importowac do rejestru ten klucz ktory tu zalaczam.Nie wiem czy bedzie dzialal bo mam orange , ale wpisalem ustawienia dla ery.Pozdro

a gdzie go  dokładnie wrzuci/ wrzuciłem do my documents i jak go odpalam to wyskakuje jakis błąd run the aplikations frist ....
« Ostatnia zmiana: Listopad 28, 2007, 14:00:09 wysłana przez marbo5 »

*

Offline kolsek345

• 325
« Odpowiedź #196 dnia: Listopad 28, 2007, 14:00:11 »
Plik trzebz rozpakowac a potem otworzyc program regedit nastepnie menu /registry/import i podac jako zrodlo ten rozpakowany plik .reg

*

Offline zbig65

• *
  • 55
« Odpowiedź #197 dnia: Listopad 28, 2007, 14:48:32 »

Powyższa procedura na pewno działa pod WM5, natomiast nie zauważyłem, aby w WM6 AS włączał się bez mojej wiedzy; trzeba go jedynie ręcznie wyłączyć po rozłączeniu z PC (zawsze jest w Running Programs).

A tak a propos...czy ktoś wie, jak wyciągnąć ikonę Memory do zasobnika systemowego, np w Battery Status? Przejrzałem wszystkie pliki *.cpl , *.dll i nie mogę dojść do tego, który uruchamia ten program.

*

Offline Barnejek

• 341
  • Sprzęt: Mio A701
« Odpowiedź #198 dnia: Listopad 28, 2007, 16:07:44 »
Jest wielka różnica między WM6 normal od tej alkoholerowej?  Na tej wersji co teraz mam zauważyłem, że jak nie zablokuję, ani nie uśpię Mio to po minucie sam się blokuje, jednak robi się to tak, że robi się biały ekran i po kilku sekundach znika, a czasem w ogóle nie znika tylko cały czas biały, jednak normalnie da się go wybudzić  :ok: ale bateria  :(
Poza tym, czy WM6 alkoholer jest dźwięk jak się robi fotki (wolę, aby go nie było :) )

Jeszcze jedna sprawa, czy w w tych wszystkich WM5, WM6 da się zapisywać pliki ściągane przez bluetooth na karcie pamięci?

*

Offline zbig65

• *
  • 55
« Odpowiedź #199 dnia: Listopad 28, 2007, 16:18:03 »
Wgrałem ROM ScoterCEimage_RX1[1].WM6.v1.00.(Lifeforce), jak na razie wszystko działa bez zarzutu, nie ma tych błędów, które pojawiły się w wersji Mio_A701_RZX-WM6-WWE-18533 (mmsy działają)
Czy coś nie wyskoczy jeszcze, okaże się w praktyce, testuję programy.

*

Offline 6nt

• Ekspert Mio z GSM
  • 2545
  • Myślę, więc... myślę!
    • SGL-W
« Odpowiedź #200 dnia: Listopad 28, 2007, 17:04:11 »
Jak dotąd, a mam ten ROM alcoholerowy od początku jak się ukazał, natrafiłem tylko na dwa kłopoty:
1. niemożliwość ręcznego konfigurowania MMSów (naprawione)
2. nie działający Sprite Backup (jestem w trakcie intensywnej korespondencji z supportem Sprite)

Poza tym jest dobrze, a nawet bardzo dobrze. Dźwięk przy robieniu fotek jest. Pewnie gdzieś w rejestrze go można wywalić, ale nie wiem gdzie, bo jakoś nie za bardzo podnieca mnie robienie zdjęć tym wyrobem aparatopodobnym.

*

Offline pracusele

• 29
  • Sprzęt: MIO A701 +WM6 + SD 2GB
« Odpowiedź #201 dnia: Listopad 28, 2007, 18:17:23 »
Zamotałem sie już.  Ściągłem i zainstalowałem rom MIO_A701_RZX-WM6-WWE-18533.rar, wszystko mi na nim śmiga poza wysyłaniem MMS. A który to rom zwany alcoholerowy można link? bo na nim rozumiem wszystko działa z tym ze ustawienie mmsa trzeba wyeksportowac tym regeditem którego nie ma w tym romie co ja mam. Wiec prosze podajcie link do tego aktualnego co wszystko bedzie śmigać.

*

Offline mp3fan

• **
  • 121
    • http://www.mp3fan.pl
  • Sprzęt: Touch HD,Diamond,MIO A701,XDA Mini S
« Odpowiedź #202 dnia: Listopad 28, 2007, 18:50:16 »
u mnie na dwóch stronach wcześniej napisane przez kolsek345: http://www.miousers.co.uk/viewtopic.php?t=3603
Make the future happen

*

waldek_l44

czy jest ktoś z Łodzi, żeby pomóc mi wgrać WM6?
« Odpowiedź #203 dnia: Listopad 28, 2007, 20:50:07 »
Postawię dobrą flaszeczkę za to  :O~ :O~, pod warunkiem, że będą działały sms-y, mms-y i wszystko co na WM5 działa u mnie, nie mam żadnych dodatkowych programów wgranych oprócz AM4 i Destinator6 (z licencją). Czekam na info i pozdrawiam
« Ostatnia zmiana: Listopad 28, 2007, 20:54:40 wysłana przez waldek_l44 »

*

Offline rootmaster

• *
  • 74
  • Sprzęt: Samsung OMNIA 8GB + karta 8GB ; MIO A701 Karta 2GB
« Odpowiedź #204 dnia: Listopad 28, 2007, 21:33:09 »
Ja póki co pozostaje przy MIO_A701_RZX-WM6-WWE-18533, za dużo czasu spędziłem nad optymalizowaniem go do moich potrzeb, a to co udało mi się uzyskać działa bezbłędnie jak na moje potrzeby :D Odzyskiwanie danych z jednego romu na inny zawsze stwarzało jakieś problemy większe lub mniejsze przynajmniej u mnie, więc wole wszystko wgrywać od początku aby mieć pewność że jeżeli coś nie działa to jest tylko i wyłącznie wina romu a nie przywracania danych.
Jedynym mankamentem jest to, że nie umiem zmienić długość wibracji smsa gdy telefon jest w trybie wibracji (te 3 krótkie wibracje które są standardowo są dla mnie zbyt słabe i nie czuję ich poprostu w czasie ruchu) :S Szukałem już na zagranicznych forach MIO podobnych wątków, szukałem wpisów w rejestrze dosyć długo ale niestety bez rezultatów :( Wszędzie jest opisane jak zmienić długość wibracji ale w trybie głośnym, natomiast w trybie wibracji ani słowa o tym nie ma wspomniane :( Może ktoś ma na to jakieś lekarstwo?  :)
Jak jest z wibracją podczas odbioru smsów w romie alcoholerowym? Jeżeli jest długa to gdy nie będzie innego rozwiązania.. będe musiał zmienić ROM ponieważ jest to dla mnie istotna kwestia.
Pozdrawiam Daniel
« Ostatnia zmiana: Listopad 28, 2007, 21:38:38 wysłana przez rootmaster »

*

Offline zbig65

• *
  • 55
« Odpowiedź #205 dnia: Listopad 28, 2007, 22:04:22 »

Czy mógłbyś zatem zdradzić, jak sobie z tym problemem poradziłeś....bo u mnie zaimportowanie pliku do rejestru (tego mms_2 dołączonego do postu gdzieś powyżej) niestety nie pomogło. Z wcześniejszych postów wynika, że chyba też masz ustawienia w Plusie.
« Ostatnia zmiana: Listopad 28, 2007, 22:06:00 wysłana przez zbig65 »

*

Offline 6nt

• Ekspert Mio z GSM
  • 2545
  • Myślę, więc... myślę!
    • SGL-W
« Odpowiedź #206 dnia: Listopad 28, 2007, 22:48:29 »

Czy mógłbyś zatem zdradzić, jak sobie z tym problemem poradziłeś....bo u mnie zaimportowanie pliku do rejestru (tego mms_2 dołączonego do postu gdzieś powyżej) niestety nie pomogło. Z wcześniejszych postów wynika, że chyba też masz ustawienia w Plusie.

No przecież pisałem - zainstalowałem sobie ArcSoftMMS Composer i w nim wszystko ustawiłem.

« Odpowiedź #207 dnia: Listopad 28, 2007, 23:17:10 »
kolsek345  DZIAłA OK!

NA ERE DZIAłA TEN PLICZEK POECAM TYLKO NAJPIERW CZEBA USTAWIC POłąCZENIE  Z OPISU MMS ERA  MIO INSTRUKCJI :grin:
« Ostatnia zmiana: Listopad 28, 2007, 23:21:02 wysłana przez marbo5 »

*

Offline carl0s

• *
  • 99
« Odpowiedź #208 dnia: Listopad 29, 2007, 08:07:07 »
kolego zbig65 to musi dzialac.
Procedura jest taka: Pliczek zalaczony przeze mnie importujesz za pomoca regedita wbudowanego w rom, albo np. w resco explorer.
pozniej konfigurujesz polaczenie My ISP zgodnie ze wskazowkami:
W My ISP "Add new modem connection"
Name for the connection "MMS Plus"
Select a modem: "Cellular line (GPRS)"
Klikasz next.
Acces point name: "mms.plusgsm.pl"
klikasz next.
User name, password i domain zostawiasz puste, klikasz Finish.
W "Connections" klikasz zakladke "Advanced", "Select networks" i w obu rozwijanych listach ustawiasz "My work network".
klikasz ok, i masz skonfigurowane mms.
U mnie to dziala bardzo ladnie.

« Odpowiedź #209 dnia: Listopad 29, 2007, 14:25:48 »
WITAM POSIADA KTOS LINK DO KLAWIATURKI NA WIN 6 ZEBY MOZNA PALCEM PISAC?I JESZCZE JEDNO  WIE KTOS MOZE CO  ZROBIC ABY PO  WłąCZENIU  MIO A701 TOM TOM SIE NIE ODPALAł I NIE INSTALOWAł? ROM ALKOCHOLERA MAM