prozor - oto link do rapidshare'a:http://rapidshare.com/files/85771609/Broadcom_Bluetooth_Stack_for_Mio_A70x.exe.html . To jest spakowany rar'em plik. Instalujesz cab-a i używasz,cieszysz się. Konfiguracja jest tak banalna, że nawet ja sobie dałem radę od pierwszego razu
Jak będziesz miał kłopot, daj znać, ale po Tobie się nie spodziewam - za dobry jesteś w te klocki.
Przy okazji - zainstalowałem sobie najnowszy PCM Keyboard (stary przestał działać) i straciłem tę super skórkę, którą mi kiedyś ze starą wersją podesłałeć. Czy mógłbym Cię uniżenie prosić....?
No, o to właśnie mi chodziło! Gdzie ja na rapidzie bym to odszukał?

W domciu przetestuję, choć ponad 8 MB to niezły balast, zostało mi niecałe 6 MB Storage Memory...
Konfiguracja faktycznie banalna, czemu mały miękki nie robi takich dobrych programów?!
W rewanżu załącznik - skórka

. Niestety, mała kombinacja. Nie mam jak teraz wrzucić na mój serwer i muszę wrzucić tutaj. Jednak załączniki tutaj mogą mieć max 128 kb, a więc najpierw spakowane rarem z podziałem na dwie części, później każda część spakowana (choć praktycznie bez kompresji) do zip (tylko takie coś mogę tu umieścić). Rozpakuj po kolei, umieść obie części w jednym miejscu, rozpakuj ponownie, wrzuć do \Program Files\PocketCM i wybierz w opcjach: layout: Polski iPhone, skin: iPhone_4.0_underwaterdub.
Napisane: Styczeń 23, 2008, 09:06:38
poszukuję mio menu. W najnowszym romie z 18.01 alcoholer'a zabrakło tego. Wiem że ludzie za nim nie przepadają ; ja się przyzwyczaiłem do tych ikonek baterii sleep'a memory itp
Będę wdzięczny za linka do cab'a
To nie MioMenu odpowiada za te ikonki, tylko AllInOne.exe
W załączeniu program (nie cab!), umieść w \Windows\StartUp, uruchom. Po softresecie będzie uruchamiać się automatycznie (automagicznie

).