WM6 pro Mio A701

• 17 Odpowiedzi
  • 1793 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

kartmos

WM6 pro Mio A701
« dnia: Maj 06, 2007, 13:17:19 »
Czy ktoś wie coś na temat WM6 pro Mio A701 ???

*

Offline ravel

• 1017
    • http://www.grom.org.pl
  • Sprzęt: FS Loox N560
Odp: WM6 pro Mio A701
« Odpowiedź #1 dnia: Maj 06, 2007, 13:26:21 »
Ja wiem ...

*

kartmos

« Odpowiedź #2 dnia: Maj 06, 2007, 13:27:39 »
no i podpowiesz czy to kosztuje ???
 :)

*

Offline ravel

• 1017
« Odpowiedź #3 dnia: Maj 06, 2007, 13:29:28 »
No OK niech Ci bedzie , podpowiadam ze kosztuje i to sporo ...... ale zachodu bo poki co nie ma i nie wiadomo czy wogole bedzie WM6 na to urzadzenie :D

*

kartmos

« Odpowiedź #4 dnia: Maj 06, 2007, 13:34:27 »
oki. . .  Dzięki. .  :o

*

Offline 6nt

• Ekspert Mio z GSM
  • 2545
  • Myślę, więc... myślę!
    • SGL-W
  • Sprzęt: HTC Kaiser z orangutana (TyTN II), MIO A701, SE K8
« Odpowiedź #5 dnia: Maj 06, 2007, 14:19:32 »
A tak prosto obsługuje się szukajkę! Po co zamieszczałem na tym forum posta na ten temat??? Po co uprosiłem Jakuba, żeby wrzucił oficjalne stanowisko Mitaca na ten temat na GŁÓWNEJ STRONIE? kartmos - wiem, że jesteś nowy, ale naprawdę szukanie jest bardzo łatwe i nie boli. Dublowanie wątków już istniejących strasznie zaśmieca forum i później ci, którzy szukają rzeczywiście informacji, znajdują bezsensowną wymianę zdań Twoją i ravela (który, nawiasem mówiąc, znów się popisuje). Po co?

« Odpowiedź #6 dnia: Maj 06, 2007, 14:52:27 »
Kijem go 6nt kijem ;)

*

Offline ravel

• 1017
« Odpowiedź #7 dnia: Maj 06, 2007, 15:07:39 »
ravela (który, nawiasem mówiąc, znów się popisuje)

Czep sie spodnicy mamy a nie mnie dzieciaku.

*

kartmos

« Odpowiedź #8 dnia: Maj 06, 2007, 16:30:46 »
RANY CO ZA INTELIGENCI CIEKAW JESTEM CZY ZAWSZE mieliście Tą WIEDZĘ pamiętajcie że są jeszcze laicy tacy jakimi byliście wy. . . .  :o

*

Offline ravel

• 1017
« Odpowiedź #9 dnia: Maj 06, 2007, 16:34:34 »
Laik powinien zaczac od czytania instrukcji obslugi , potem od czytania forum by nie zadawac glupich lub prostych pytan .

*

Offline 6nt

• Ekspert Mio z GSM
  • 2545
  • Myślę, więc... myślę!
    • SGL-W
« Odpowiedź #10 dnia: Maj 06, 2007, 22:19:10 »
ravela (który, nawiasem mówiąc, znów się popisuje)

Czep sie spodnicy mamy a nie mnie dzieciaku.

Ravel - czy ty naprawdę jesteś aż taki tępy, czy tylko tak dobrze udajesz? Pisałem ci już, że taki ograniczony typek jak ty nie jest w stanie mnie obrazić, więc nie wiem po co próbujesz? 1018 postów (z czego ok. 1000 bez sensu i składu) nie oznacza, że iloraz inteligencji skoczył ci już powyżej 70. Raczej wręcz przeciwnie. A co do twoich popisów, to albo od razu wyjaw swoją głęboką wiedzę, albo nie pisz nic - to już chyba ci też z 5 razy pisałem.

kartmos - wskazałem ci tylko właściwą drogę. Ja większość swojej obecnej (wciąż za małej) wiedzy na temat PDA w ogóle, a MIO A701 w szczególności, czerpię z forów takich jak to. Każde Forum zaczynam od działu dla początkujących, a od dłuższego czasu każde poszukiwanie informacji od "szukajki" - uważam, że to jest droga najwłaściwsza. Od ravela nic się nie dowiesz - on nie wie nic, lubi tylko nabijać sobie licznik offtopikami (najczęściej narzeka, że sprzęt nie działa, bo on go nie umie obsłużyć). Najlepiej po prostu "szukaj" u góry strony, a dopiero jak nie znajdziesz, pisz pytanie. I nie obrażaj się o to, że ktoś ci zwróci uwagę na dublowane wątki. Ja zrobiłem to przecież spokojnie i bez nerwów. jak zwykle podniósł mi lekko ciśnienie głupek ravel, swoimi grafomańskimi popisami. i tyle. A do niedawna go jeszcze broniłem...

*

Offline ravel

• 1017
« Odpowiedź #11 dnia: Maj 06, 2007, 22:49:59 »
Glupszego textu niz Twoj 6nt nie widzialem juz dawno ale wiem nie od dzis ze krawaciarze slyna ze swych madrosci choc nie zawsze one madre sa :D

*

Offline 6nt

• Ekspert Mio z GSM
  • 2545
  • Myślę, więc... myślę!
    • SGL-W
« Odpowiedź #12 dnia: Maj 07, 2007, 19:26:53 »
Może i nie widziałeś głupszego, możliwe... swoich nie czytasz - proste wytłumaczenie. Mam tylko jedną prośbę do ciebie - jeżeli nie masz o czymś zielonego pojęcia, to nie zaśmiecaj już forum swoimi wynurzeniami. Onanizm intelektualny w wydaniu kogoś dla kogo intelekt jest pustym słowem to paskudna rzecz. Bardzo przygnębiająca.

*

Offline ravel

• 1017
« Odpowiedź #13 dnia: Maj 07, 2007, 19:40:05 »
Onanizm intelektualny w wydaniu kogoś dla kogo intelekt jest pustym słowem to paskudna rzecz

No i jak zwykle masz racje , jakze te slowa do Ciebie pasuja :D
A raczki trzymaj na klawiaturze a nie miedzy nogami :P

*

Offline pimpus sadelko

• 5146
  • Sprzęt: LooX n560, pda-n, iP4s, ipad 2
« Odpowiedź #14 dnia: Maj 07, 2007, 20:44:01 »
kolega ravel mimo wiecznych prosb nie ccial sie dostosowac, wiec odpocznie sobie 48h narazie

*

Offline 6nt

• Ekspert Mio z GSM
  • 2545
  • Myślę, więc... myślę!
    • SGL-W
« Odpowiedź #15 dnia: Maj 08, 2007, 08:16:49 »
Sorry, pimpuś, dałem się sprowokować. Sporo mojej winy w tej pyskówce też jest - po prostu na ravela mam już uczulenie. Może zamknij całkiem ten wątek? Nie sądzę, żeby cos mądrego jeszcze tu się pojawiło.

Przy okazji - przepraszam wszystkich postronnych obserwatorów, w tym Bogu ducha winnego autora pytania za głupią pyskówkę, w którą wdałem się z ravelem. Nie usprawiedliwiam się, ale jako wyjaśnienie sytuacji wyszukajcie sobie (jak macie ochotę) posty ravela i policznie (palce jednej ręki wystarczą) takie, które mają sens i treśc większą niż "mio to gówno". Wtedy, mam nadzieję, zrozumiecie mnie...

*

Offline maver_79

• 25
  • Sprzęt: Mio A701
« Odpowiedź #16 dnia: Maj 10, 2007, 18:46:32 »
Sorry, pimpuś, dałem się sprowokować. Sporo mojej winy w tej pyskówce też jest - po prostu na ravela mam już uczulenie. Może zamknij całkiem ten wątek? Nie sądzę, żeby cos mądrego jeszcze tu się pojawiło.

Przy okazji - przepraszam wszystkich postronnych obserwatorów, w tym Bogu ducha winnego autora pytania za głupią pyskówkę, w którą wdałem się z ravelem. Nie usprawiedliwiam się, ale jako wyjaśnienie sytuacji wyszukajcie sobie (jak macie ochotę) posty ravela i policznie (palce jednej ręki wystarczą) takie, które mają sens i treśc większą niż "mio to gówno". Wtedy, mam nadzieję, zrozumiecie mnie...

6nt - ignoruj go :)
mi tez cisnienie skacze jak czytam jego posty... ale po co wdawac sie z klotnie i nerwy sobie szarpac. tacy ludzie byli - sa - i beda.

pozdr.

*

Offline 6nt

• Ekspert Mio z GSM
  • 2545
  • Myślę, więc... myślę!
    • SGL-W
« Odpowiedź #17 dnia: Maj 10, 2007, 19:06:22 »
Masz rację. Uniosłem się niepotrzebnie. Dlatego przeprosiłem.