Słuchawka BT dla MIO A 701

• 1 Odpowiedzi
  • 726 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline milosz78

• **
  • 244
    • PRE SEARCH
  • Sprzęt: mpx200,SDA T-Mobile,HTCWizard,MIOA701,i900,OmniaW
Słuchawka BT dla MIO A 701
« dnia: Październik 30, 2007, 21:08:54 »
Przekopałem forum za pomocą szukajki, skorzystałem z googli. Znalazłem kilka wątków ale nadal jestem w temacie zielony. Chcę zakupić słuchawkę na BT, z której głównie będę korzystał w aucie.
"Experci" w sklepach twierdzą, że im krótszy mikrofon tym gorsza jakość rozmowy podczas jazdy.
Chciałbym Userów szanownych zapytać.
1. Czy od tego jaką słuchawkę zakupię może zależeć to czy będzie kłopot z konfiguracją? Czy MIO jest przystosowany do współpracy z jakąkolwiek słuchawką?
2. Może ktoś poleci coś w rozsądnej cenie? Czy np. Logitech Mobile Express byłby dobrym wyborem?
pozdrawiam i czekam na odpowiedzi :)

*

Offline januszjur

• 1216
  • Sprzęt: HTC HD2/Toshiba TG01/Kaiser/HTC....
Odp: Słuchawka BT dla MIO A 701
« Odpowiedź #1 dnia: Październik 31, 2007, 08:29:50 »
Przekopałem forum za pomocą szukajki, skorzystałem z googli. Znalazłem kilka wątków ale nadal jestem w temacie zielony. Chcę zakupić słuchawkę na BT, z której głównie będę korzystał w aucie.
"Experci" w sklepach twierdzą, że im krótszy mikrofon tym gorsza jakość rozmowy podczas jazdy.
Chciałbym Userów szanownych zapytać.
1. Czy od tego jaką słuchawkę zakupię może zależeć to czy będzie kłopot z konfiguracją? Czy MIO jest przystosowany do współpracy z jakąkolwiek słuchawką?
2. Może ktoś poleci coś w rozsądnej cenie? Czy np. Logitech Mobile Express byłby dobrym wyborem?
pozdrawiam i czekam na odpowiedzi :)
..słobo szukałeś :|.....w tym temacie jest kilka odpowiedzi na to pytanie ..wiem bo sam pisałem odpowiedzi..poprostu nie zaśmiecaj  forum dublując Wątek...
:mad: trzeciej stonie tematów w tym dziale masz jak byk.....jaka słuchawka BT do Mio A701
« Ostatnia zmiana: Październik 31, 2007, 09:07:50 wysłana przez januszjur »