Serwis gwarancyjny Mio a701

• 6 Odpowiedzi
  • 1280 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline rste

• 37
Serwis gwarancyjny Mio a701
« dnia: Październik 30, 2008, 21:23:13 »
Czy ktoś się orientuje jak się oddaje Mio do serwisu trzeba mieć wgrany oryginalny Rom.
Bo mam problem z wyświetlaczem na który jest niby 12 miesięcy gwarancji  a na całe urządzenie jest 24 miesiące jak się to ma do polskich przepisów prawnych ?

*

Offline mnbm

• 19
  • Sprzęt: A701, P320, P552w
Odp: Serwis gwarancyjny Mio a701
« Odpowiedź #1 dnia: Październik 31, 2008, 00:23:12 »
Nie chcesz kłopotu-wgraj oryginał.

*

Offline gho5t

• 15
« Odpowiedź #2 dnia: Październik 31, 2008, 23:55:25 »
Ja tez wgrywałem oryginał.
Oddałem do serwisu mojego a701 bo buczało mi w słuchowce i jak naciskałem na ściszanie i pogłaśnianie to robił się czerwony ekran. Serwis naazywa sie  fixit cos tam czerwone maki kraków bodajże.
pojechało 8 listopada
wróciło 23 odebrałem ze sklepu gdzie oddawałem. Niedość że pojawiał się nadal czerwony ekran wiec guzik naprawili to jeszcze nie wyszukiwał sieć.
Zaniosłem do sklepu i wysłali jeszcze raz 23 listopada zobaczymy czy naprawia zaczęło mnie to juz irytować...takze puki co nie polecam serwisu mio kaszana :(((

« Odpowiedź #3 dnia: Listopad 01, 2008, 17:39:42 »
Potwierdzam że z tym serwisem cis nie tak ja czekam na swojego Mio już czwarty tydzień po tym jak padł wyświetlacz i nic .

*

Offline grysiek

• **
  • 107
  • Sprzęt: MIO A701 + 4gb SDHC
« Odpowiedź #4 dnia: Listopad 05, 2008, 17:37:00 »
wróciło 23 odebrałem ze sklepu gdzie oddawałem. Niedość że pojawiał się nadal czerwony ekran wiec guzik naprawili to jeszcze nie wyszukiwał sieć.
Zaniosłem do sklepu i wysłali jeszcze raz 23 listopada zobaczymy czy naprawia zaczęło mnie to juz irytować...takze puki co nie polecam serwisu mio kaszana ((

ale jak na gwarancji to tylko serwis a że jedyny jest w Krakowie....
u mnie było tylko buczenie no i już jest do odbioru i tylki 10 dni naprawiali, a czy naprawili to zobaczymy
oddałem oczywiście z orginalnym romem  :grin:
dam zna czy tylko naprawiali czy naprawili po testach :O~ już nie moge się doczeka bo nowy rom w międzyczasie wyszedł :smile:

« Odpowiedź #5 dnia: Listopad 05, 2008, 17:51:23 »
A ja znowu mam inne odczucia z serwisem oddałem swojego Mio 6 X do serwisu dziś dzwoniłem do serwisu okazało się ze Mio nie ma tam a że kurier jeszcze nie dostarczył więc czekam mają mi to wyjaśnić i zadzwonić więc im powiedziałem że cheba trza było kupić dwa telefony jak jeden się zepsuje to na drugim będę dzwonił nie wiem co to tym sądzić .ps. napisze jak to się rozwąże dalej.

*

Offline grysiek

• **
  • 107
  • Sprzęt: MIO A701 + 4gb SDHC
« Odpowiedź #6 dnia: Listopad 09, 2008, 10:32:47 »
moje mio wróciło
buczenie znikło....  :grin:
tylko czemu mój rozmówca mnie prawie nie słyszy  :mad:
i chyba będzie znowu serwis  :|
usuneli jedną usterkę a udało im się zrobic drugą  :S

A może ktoś wie jak zwiększy czułośc mikrofonu?????????
obyłoby się bez serwisu  :grin:
« Ostatnia zmiana: Listopad 09, 2008, 10:42:12 wysłana przez grysiek »