Problem z wi-fi

• 2 Odpowiedzi
  • 774 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Problem z wi-fi
« dnia: Lipiec 14, 2008, 02:06:41 »
Mam p560 i za Chiny Ludowe nie mogę sie połaczyć z netem.  Może ktoś z was miał podoby problem i mi pomożecie bo juz od jkaiegos tygodnia czytam fora i przegladam strony i nic nie moge się dowiedzieć.  Mam sieć bezprzewodową na d-link 635 i w domu wszystko działa bez problemu tylko nie pda. Owszem  widzi sieć i łaczy sie z moja siecią ale nie można niczego w necie przejrzeć. Za każdym razem pojawia się komunikat zebym sprawdził adres strony bo nie można jej znalęźć . Tak samo jest z szybkim pozycjonowaniem, nie moge ściągnąć pliku z aktualnym ustawieniem satelitów bo tu wyskakuje mi komunikat 'błąd wysyłania' , i tak jest za każdym razem. Na poczatku przed podłaczeniem pda do pc przez usb nic się nie działo dopiero po synchronizacji juz nie działa nic. Wyłączyłem ActiveSync na pda ale to też nic nie daje. Nie wiem czy to nie jakis wirus jeśli wiecie coś na temat jakichś skanerów on-line na pda bardzo prosze o pomoc i jakies info dotyczące problemu. Pozdrawiam
 Dublowanie watków! (OleYek)

*

Offline tomaszkap

• 8932
  • Mój avatar to Sawyer
  • Sprzęt: Samsung Galaxy A52 5G
Odp: Problem z wi-fi
« Odpowiedź #1 dnia: Lipiec 14, 2008, 06:59:08 »
Jeśli czytałeś nasze forum a nie sądzę to byś wiedział, że wątków się nie dubluje  :mad: A Ty założyłeś aż 3 takie same !!
Było:Asus A696->SPV M650->Nuvifone M20->i5700->Kaiser-> SGSI,SGSII,SGSIV,Huawei,PALM Centro, Xiaomi Mi Mix 2s, Samsung Galaxy J4, Xiaomi Redmi Note 4 64/4 GB, Huawei P20 ProRealme 8Pro/8GB/128GB, Samsung A52s/A54 5G

Odp: Problem z wi-fi
« Odpowiedź #2 dnia: Lipiec 14, 2008, 16:53:10 »
Bardzo przepraszam ale miałem problem z netem :(