Osobiście polecam słuchawki Bluetooth od Samsunga, model SBH170. Bardzo dobra jakość dźwięku (nie dziwota, popatrzcie tylko jakie kobyły...), stereo, w zasadzie jak ustawisz głośność na "ile tylko wlezie" to mogą służyć za małe głośniczki... i nie wygląda się w nich aż tak jak udup w kasku

Kupiłem je za całe 120 złotych w komisie z używanymi komórkami (były nówki a 50% taniej, aż żal się nie skusić...

) służą mi od roku. Jedyną wadę jest ociupinkę za mały buffor, ale da się z tym żyć. Jeśli nie używasz mp3jek w SUPER HIGH MEGA DUPER quality, to są to słuchaweczki dla ciebie. Załączam linkacza ze zdjęciem
http://www.ceneo.pl/showPicture.aspx?productID=661776Teoretycznie współgrają z produktami Samsunga, praktycznie wygląda to tak że wymiatają ze wszystkimi modelami XD Przyciski do zmiany piosenek, odbierania i odrzucania połączeń, play, stop i volume up/down działają znakomicie, nawet nie musisz wyciągać PDA z kabury. Dla mnie bomba. Jako dodatkowy plus mogę powiedzieć że mieszczą się pod paski kasku rowerowego... hehe ^^;