Mam to samo co kolega BILU. Z tym brakiem slyszalnosci w jedna strone
walcze juz od poczatku. Rom OKI tez tu nic nie pomogl,wrecz przeciwnie,zmienil mi funkcie klawisza na sluchawce BT tak ze po nacisnieciu pokazuje sie panel telefonua nie SDDialer i nici z wybierania glosowego. Jesli natomiast wywolam SDDialer recznie(ustawilem sobie klawisz) to wybieranie glosowe przez BT dziala dobrze.Co do jakosci polaczen to u mnie tez czasami ludzie sie skarza ze slychac z duzym echem i prosza bym sciszyl sluchawke.Co do zespolu ktory napisal rom OKI to im chwala bo tak ogolnie jest o niebo lepiej,ale mysle ze i oni doszli do pewnego miejsca (poprawili to co mozna bylo latwo poprawic) i niestety chyba juz niczego wiecej nie wymysla (moze jakies drobiazgi)
A tak ogolnie sobie mysle w czym problem u jednych wszystko dziala jest slyszalnosc,bateria dobrze trzyma itp, a u innych na tym samym sprzecie i romie a to zle slychac,a to baterie wciaga w 6 godzin, a to nie dziala BTitp. Cuda jakies czy jak? Moze jedne MIO montuja w Japoni inne w Chinach a te najgorsze w Wietnamie ? Nie rozumie tego. Moze ktos to wyjasni.Pozdrawiam