Pełna pamięć

• 4 Odpowiedzi
  • 1108 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Pełna pamięć
« dnia: Listopad 25, 2008, 16:08:06 »
Witam!
Mam takie pytanie. Otóż co się stanie gdy pamięc (54MB) w moim Mio a702 na której
zainstalowany jest m.im Windows oraz Moje Dokumenty, zostanie całkowicie
zajęta? Będę musiał coś usunąć, czy automatycznie dane, pliki, zdjęcia z
aparatu będą zapisywane na karcie pamięci?
Pozdrawiam!

*

Offline rootmaster

• *
  • 74
  • Sprzęt: Samsung OMNIA 8GB + karta 8GB ; MIO A701 Karta 2GB
Odp: Pełna pamięć
« Odpowiedź #1 dnia: Listopad 25, 2008, 19:48:27 »
Witaj,
Idzie ustawić tak aby zdjęcia zapisywały się na karcie pamięci, nic automatycznie się nie stanie  :)
Zapełnisz pamięć to później mogą występować błędy o zapełnieniu pamięci a nawet programy mogą się nie chcieć uruchamiać. Radzę zawsze zostawić trochę wolnego miejsca a najlepiej wszystko ładować na karte  :ok:
Pozdrawiam

« Odpowiedź #2 dnia: Listopad 26, 2008, 16:36:10 »
najlepiej wszystko ładować na karte  :ok:
Pozdrawiam
Właśnie wszystko staram się wrzucać na kartę, jednak mimo tego przy instalacji zawsze jakieś pliki dochodzą do katalogu z Windowsem  :S

*

Offline adamiaga

• 27
  • Sprzęt: A702/WM6/4GB
« Odpowiedź #3 dnia: Grudzień 10, 2008, 17:46:28 »
Należy wejść w ustawienia aparatu (kółko dolny róg) klikamy "więcej"  klikamy moje urządzenie zmieniając na kartę  iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii już  :smile: zapisywanie foto będzie sie odbywało na kartę

*

Offline pingor

• **
  • 152
  • Sprzęt: ERA G1 - HTC Dream
« Odpowiedź #4 dnia: Grudzień 20, 2008, 13:50:08 »
Też mam Mio A702, też mam wciąż prawie zero pamięci na wewnętrznej, ale mówi się trudno, programy instaluje na karcie, potem robie Hard reset i po resecie tylko wklejam skróty z karty pamięci do folderu windows/start menu i działa, trzeba oszukać MIO :D

Ale niestety Manila 2D i Opera Mobile i Jbed nie chcą poprawnie w ten sposób działać, ale reszta jak najbardziej :D
Przesiadłem się z WM (diamonda) na produkt Google - ERA G1 ( HTC Dream ) i nie żałuję - polecam wszystkim :D