odbieranie rozmowy

• 5 Odpowiedzi
  • 1165 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline Mariusz_

• *
  • 62
  • Sprzęt: Eten M700
odbieranie rozmowy
« dnia: Listopad 30, 2007, 19:08:48 »
Zauważyłem u siebie coś takiego:

mam zablokowane urządzenie (locked), ktoś do mnie dzwoni, odbieram i jak rozmawiam to mam nadal zablokwany wyswietlacz, mimo., iz na nim jest dial pad z czerwoną słuchawką. Używam sprzętowej czerwonej słuchawki aby zakończyć rozmowę...

Czy jest jakiś sposób na to? W telefonach jak ktoś dzwoni to sie automatem odblokowuje wszystko i blokuje po zakonczeniu rozmowy, a tu nie... utrudnia to troche rozmowy - np. ktos prosi o podanie jakiegos nr tel, to musze najpierw odblokowywac urządzenie. Sprawa jeszcze sie u mnie bardziej komplikuje jak uruchomie Spb Shell, który jako "locked" wyświetla fajny motyw, ale aby go zamnkąć - trzeba 3x nacisnąć na odpowiednie komunikaty   B)

*

Offline elviskc

• *
  • 57
  • Sprzęt: Mio A701 WM6.1
Odp: odbieranie rozmowy
« Odpowiedź #1 dnia: Grudzień 01, 2007, 16:08:24 »
Przyłączam się do pytania. Trochę mnie to wkurza

*

Offline kolsek345

• 325
  • Sprzęt: SGS 3  16 GB
« Odpowiedź #2 dnia: Grudzień 01, 2007, 17:18:42 »
Sprawdzalem ja tez tak mam , wyglada ze trzeba sie przyzwyczaic.Nie jest to takie znowu upierdliwe nie przesadzajmy , moze w nowym ROMie ktos to poprawi.Pozdro

« Odpowiedź #3 dnia: Grudzień 14, 2007, 15:46:39 »
Mnie w tym fonie nic tak nie w... denerwuje jak to własnie. Koncze rozmowe i zeby zamknac funkcje telefonu musze odblokowac PDA. Kilka razy zdazylo juz mi sie tak ze w kieszeni sam sie odblokowal (choc wydawaloby sie to awykonalne) i zadzwonił do kogos jakby to pomagalo mu utrzymac baterie w ryzach :D 

*

Offline carl0s

• *
  • 99
  • Sprzęt: Mitac Mio A701
« Odpowiedź #4 dnia: Grudzień 15, 2007, 11:07:11 »
A widzicie u mnie faktycznie ekran pozostaje zablokowany, ale dial-pad zamyka sie sam po jakims czasie. Nie wiem jak, nie ustawialem tego i nie sprawdzalem co i jak - po prostu pokazuje sie Today i jest OK.

*

Offline Mariusz_

• *
  • 62
  • Sprzęt: Eten M700
« Odpowiedź #5 dnia: Grudzień 15, 2007, 19:54:23 »
U mnie też znika po jakimś czasie :)

Ale czy takie zwałki z telefonem to tylko w Mio czy wszystkie na WM5/6 tak mają?